Daniellvl Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 521 Çözümler 3 Yer Türkiye 21 Kasım 2023 #11 zStache dedi: Özellikle büyük eller için tasarlanmış bir mouse. Palm ve claw tutuş için muhteşem bir seçim olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tam bana göre ben bayağı sevdim bunu teşekkürler beni çok büyük yükten kurtardın.
zStache dedi: Özellikle büyük eller için tasarlanmış bir mouse. Palm ve claw tutuş için muhteşem bir seçim olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tam bana göre ben bayağı sevdim bunu teşekkürler beni çok büyük yükten kurtardın.
zStache Kilopat Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 180 Çözümler 1 Yer California Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aircraft Engineer 21 Kasım 2023 #12 Daniellvl dedi: Tam bana göre ben bayağı sevdim bunu teşekkürler beni çok büyük yükten kurtardın. Genişletmek için tıkla... Rica ederim efenim, iyi forumlar
Daniellvl dedi: Tam bana göre ben bayağı sevdim bunu teşekkürler beni çok büyük yükten kurtardın. Genişletmek için tıkla... Rica ederim efenim, iyi forumlar
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 21 Kasım 2023 #13 Daniellvl dedi: Peki oyunlarda elverişli mi? Benim elim biraz büyük elime uyar mı? Genişletmek için tıkla... Uyar.
Daniellvl dedi: Peki oyunlarda elverişli mi? Benim elim biraz büyük elime uyar mı? Genişletmek için tıkla... Uyar.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.466 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #14 Daniellvl dedi: Peki oyunlarda elverişli mi? Benim elim biraz büyük elime uyar mı? Genişletmek için tıkla... Uyar. Kullanma şansım olmuştu 19-20 cm el uzunluğum var palmda tam olmuştu elime. Gerçi benim kullanma şansım olanı özel seriydi alacak olsam özel serisini alırım ama satışı yok ve ikinci elde bulamıyorum.
Daniellvl dedi: Peki oyunlarda elverişli mi? Benim elim biraz büyük elime uyar mı? Genişletmek için tıkla... Uyar. Kullanma şansım olmuştu 19-20 cm el uzunluğum var palmda tam olmuştu elime. Gerçi benim kullanma şansım olanı özel seriydi alacak olsam özel serisini alırım ama satışı yok ve ikinci elde bulamıyorum.