Kulaklık Mikrofon Ayırıcı ile Mikrofonu Kullanamama

Daha fazla  
Dizüstü bilgisayarımda kulak içi kulaklığımı kullanıyorum. Fakat bilgisayarımda mikrofon ve hoparlör için iki farklı bağlantı yeri var. Bu yüzden kulaklığımı sadece hoparlör görevinde kullanabiliyorum. Mikrofon olarak ise de bilgisayarımın kendi mikrofonunu kullanmak durumunda kalıyordum. Çeşitli yerlerde gördüğüme göre, piyasada kulaklığın kendi mikrofonunu kullanabilmem için aparatlar varmış. İnternet üzerinden bunlardan bir tane sipariş ettim ve elime ulaştı. Fakat kullanmayı denediğimde kulaklığımın mikrofonunu kullanamıyorum, üstelik kulaklığımın mikrofonun aldığı sesi kulaklığımdan duyuyorum, ve sadece üfleme ve mikrofona vurma seslerini alıyor konuştuğumda ses almıyor. Aynı kulaklık ve mikrofonu cep telefonumda sıkıntısızca kullanabiliyorum, telefon görüşmeleri yapabiliyorum. Bilgisayarımın kayıt aygıtları kısmından bütün kayıt cihazlarını devre dışı bıraksam bile bu sesi almaya devam ediyorum. İlginiz ve yardımınız için şimdiden teşekkür ediyorum, iyi sosyaller.

Bahsettiğim aparat: Ethic Mikrofon Kulaklık Ayırıcı Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Kulaklığım: Satın al: Philips Mikrofonlu kulaklık SHE3855SL/00 Mikrofonlu kulaklık
Bilgisayarım: GL62 6QD | Laptops - The best gaming laptop provider | MSI Global

Arkadaşım aynı ürünü kullanıyor. Oyunda test ettiniz mi? Birde mikrofon bas-konuş mu?

Arkadaşım aynı ürünü kullanıyor. Oyunda test ettiniz mi? Birde mikrofon bas-konuş mu?
Hayır mikrofon bas-kanuş değil, üzerinde bir tuş var aslında ama hiç kullanmadım sanıyorum ki telefonu açıp kapatma tuşu. Ve tekrar hayır, üfleme sesini duyunca kullanmadım.

Mesajından sonra Discord'da deneyeyim bir de bakalım dedim ve çalıştı Gözümü açtığın için teşekkür ederim

Önemli değil. Hayırlı olsun.

Tıpatıp aynı sıkıntı bende de var, bas konuşa almak da çözmedi. Önerisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…