Kulaklık Mikrofon Ses İletme Sorunu

• Konuyu başlatan Mbs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 2.871

Mbs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba,
Benim sorunum SteelSeries Siberia v3 kulaklığım skypeda konuşurken benim dinlediğim müzikleri ya da oyun seslerini arkadaşlarıma iletiyor. Gürültü tutma teknolojilerini filan açtım 1 ay önce olmuştu ama sonra bir şey oldu (Skype'a update geldi galiba.) gene ses gitmeye başladı. Bu benim de çok sinirime dokunmaya başladı. Aynı şeyleri kardeşimin bilgisayarında yaptım oldu ama bende olmuyor. Ben splitter kullanıyorum acaba ondan mı sıkıntı var ? Ama ses kaydedicisinde bir sıkıntı yok şarkı sesleri filan gitmiyor. Kulladığım gürültü teknolojilerini aşağıya atıcam. İsterseniz skypedan konuşabiliriz sizde hem görürsünüz nasıl gidiyor ses karşıya diye. Yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    182,9 KB · Görüntüleme: 634
Kayıt aygıtlarından Stereo Mix i kapatın.
sm.PNG

Bu hep kapalıydı zaten.

Dosya Ekleri

• Ses.png
    Ses.png
    55,6 KB · Görüntüleme: 374
Öncellikle kusura bakmayın sorunu buraya yazıyorum arkadaşlar bende stero mix çalışmıyor.Daha önce çalışıyordu.Şimdi anlamıyorum neden çalışmıyor.Logitech g430 kulaklık kullanıyorum yardımlarınızı bekliyorum resmen kafayı yedim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı