Kulaklık mikrofon sesi nasıl artırılır?

TheHub

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• Laptop: Hp Victus 16-S0024NT • İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS • Ekran kartı: Laptop Rtx 4060 • RAM: (2x8) 16 GB 5600 Mhz Ddr 5 • SSD: Samsung PM9A1 MZVL2512HCJQ PCI-Express 4.0 512 GB M.2 SSD
• Windows 10 Pro
•Mause: Bloddy A90
•Kulaklık: Gamepower Medusa Rainbow
Meslek
Öğrenci
Gamepower Medusa Rainbow bir kulaklığım var Denetim Masası'ndan da fulledim programından da bilgiğiniz program var mı mikrofon sesi arttırma bir de güzelleştirmek için?

Gamepower Medusa Rainbow bir kulaklığım var Denetim Masası'ndan da fulledim programından da bilgiğiniz program var mı mikrofon sesi arttırma bir de güzelleştirmek için?
VoiceMeeter kullanabilirsiniz. Bir kaç versiyonu bulunuyor Potato Banana gibi. Bunlar içinden ihtiyacınıza uygun olanı indirebilirsiniz.

VoiceMeeter kullanabilirsiniz. Birkaç versiyonu bulunuyor potato banana gibi. Bunlar içinden ihtiyacınıza uygun olanı indirebilirsiniz.

1733656808877.png

Hangisini seçmeliyim neye göre daha doğrusu.

1733666505686.png

Bir şeyler yapıyorum rehber falan da baktım hiçbir şey anlamadım hocan ben ya karışık çok şöyle diyeyim Spotify dinlerim mbazen oyun oynarken arakada video izlerim falan ses gitmemesi için input mu AUX inputmu yapayim.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2369613

Hangisini seçmeliyim neye göre daha doğrusu.

Eki Görüntüle 2369762

Bir şeyler yapıyorum rehber falan da baktım hiçbir şey anlamadım hocan ben ya karışık çok şöyle diyeyim Spotify dinlerim mbazen oyun oynarken arakada video izlerim falan ses gitmemesi için input mu AUX inputmu yapayim.
Uygulamayı kullanmasını anlamak da anlatmak da cidden oldukça zor. Eğer kullanmakta zorluk çekiyorsanız daha az kapsamlı "Potato" versiyonunu da indirebilirsiniz. Uygulamanın hiçbir yerinde kullandığınız output cihazını sevmemeye dikkat edin sadece.

Uygulamayı kullanmasını anlamak da anlatmak da cidden oldukça zor. Eğer kullanmakta zorluk çekiyorsanız daha az kapsamlı "potato" versiyonunu da indirebilirsiniz. Uygulamanın hiçbir yerinde kullandığınız output cihazını sevmemeye dikkat edin sadece.

Neden sevememeye dikkat edeyim output olunca ne oluyor ki?

Neden sevememeye dikkat edeyim output olunca ne oluyor ki?
"seçmemeye" yazacaktım yanlışlık için özür dilerim. Output cihazınız sizin sisteminizde ses çıkışı aldığınız cihazınızındır ve uygulamada seçildiği takdirde uygulamanın yönettiği cihazlar arasına katılır. Biz yalnızca mikrofon ayarı yapacağımız için işleri daha karmaşık hale getirmeye gerek yok. Dolayısıyla uygulama içinde çıkış sağladığınız cihazınızın seçmenize gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı