Mirzabindal Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #1 Kulaklık mikrofonu telefonda test ettim çalışıyor ama PC'de PC algılamıyor. Hangi driveri indirmeliyim çözüm nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Kulaklık mikrofonu telefonda test ettim çalışıyor ama PC'de PC algılamıyor. Hangi driveri indirmeliyim çözüm nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
twona Megapat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 279 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #2 Mirzabindal dedi: Kulaklık mikrofonu telefonda test ettim çalışıyor ama PC'de PC algılamıyor. Hangi driveri indirmeliyim çözüm nedir? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kulaklık tek jack girişli mi çiftli mi usb mi ? Artı 0 Eksi
Mirzabindal dedi: Kulaklık mikrofonu telefonda test ettim çalışıyor ama PC'de PC algılamıyor. Hangi driveri indirmeliyim çözüm nedir? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kulaklık tek jack girişli mi çiftli mi usb mi ?
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 8 Aralık 2023 #3 Nitro serisi bir laptop mu kullanıyorsunuz bende aynı sorunu yaşamıştım çözümünü biliyorum eğer öyleyse. Artı 0 Eksi
Nitro serisi bir laptop mu kullanıyorsunuz bende aynı sorunu yaşamıştım çözümünü biliyorum eğer öyleyse.
enversosa Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.769 Çözümler 18 8 Aralık 2023 #4 Kulaklık tek jack yani TRRS ise kulaklık girişine takarsanız sadece ses alırsınız. Kulaklığın tek jack mı? Artı 0 Eksi
Kulaklık tek jack yani TRRS ise kulaklık girişine takarsanız sadece ses alırsınız. Kulaklığın tek jack mı?
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Aralık 2023 #5 Denetim masasından mikrofona izin verilen uygulamaların tiki kapalıysa açmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Mirzabindal Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #6 enversosa dedi: Kulaklık tek jack yani trrs ise kulaklık girişine takarsanız sadece ses alırsınız. Kulaklığın tek jack mı? Genişletmek için tıkla... Kulaklığım tek jak değil fakat benim laptop olduğu için dönüştürücü tek jacka dönüştürüyorum. twona dedi: Kulaklık tek jack girişli mi çiftli mi USB mi? Genişletmek için tıkla... Çift jak girişli fakat ben dönüştürücü ile laptopa takmak için tek jaka dönüştürüyorum. Kaanolovski dedi: Denetim Masası'ndan mikrofona izin verilen uygulamaların tiki kapalıysa açmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hepsinin tiki açık, zaten sorun mikrofonun algılanmamasında. plxaxd dedi: Nitro serisi bir laptop mu kullanıyorsunuz bende aynı sorunu yaşamıştım çözümünü biliyorum eğer öyleyse. Genişletmek için tıkla... Hayır, Dell marka bir laptop kullanmaktayım. Son düzenleme: 10 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
enversosa dedi: Kulaklık tek jack yani trrs ise kulaklık girişine takarsanız sadece ses alırsınız. Kulaklığın tek jack mı? Genişletmek için tıkla... Kulaklığım tek jak değil fakat benim laptop olduğu için dönüştürücü tek jacka dönüştürüyorum. twona dedi: Kulaklık tek jack girişli mi çiftli mi USB mi? Genişletmek için tıkla... Çift jak girişli fakat ben dönüştürücü ile laptopa takmak için tek jaka dönüştürüyorum. Kaanolovski dedi: Denetim Masası'ndan mikrofona izin verilen uygulamaların tiki kapalıysa açmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hepsinin tiki açık, zaten sorun mikrofonun algılanmamasında. plxaxd dedi: Nitro serisi bir laptop mu kullanıyorsunuz bende aynı sorunu yaşamıştım çözümünü biliyorum eğer öyleyse. Genişletmek için tıkla... Hayır, Dell marka bir laptop kullanmaktayım.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 10 Aralık 2023 #7 Mirzabindal dedi: Hayır, Dell marka bir laptop kullanmaktayım. Genişletmek için tıkla... Realtek Audio Console uygulaması var mı peki? Artı 0 Eksi
Mirzabindal dedi: Hayır, Dell marka bir laptop kullanmaktayım. Genişletmek için tıkla... Realtek Audio Console uygulaması var mı peki?
KS KS Mirzabindal Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #8 plxaxd dedi: Realtek Audio Console uygulaması var mı peki? Genişletmek için tıkla... Realtek'i indirmeyi denedim fakat Realtek kulaklığını da görmedi ben de sildim ama PC'de Realtek Audio Card var. Artı 0 Eksi
plxaxd dedi: Realtek Audio Console uygulaması var mı peki? Genişletmek için tıkla... Realtek'i indirmeyi denedim fakat Realtek kulaklığını da görmedi ben de sildim ama PC'de Realtek Audio Card var.