Kulaklık mikrofonu çalışmıyor

shuchie

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU:Amd ryzen 5 3600
ANAKART:Asus B450 plus
GPU:Aorus RTX 3060Tİ
M2 SSD:Kingston 512 gb
RAM:Gskill 16 gb(2x8)
Arkadaşlar bugün SteelSeries Arctis Nova 1 kulaklığını aldım ama kulaklığın mikrofonu çalışmıyor ne yapmalıyım?

Arkadaşlar bugün SteelSeries Arctis Nova 1 kulaklığını aldım ama kulaklığın mikrofonu çalışmıyor ne yapmalıyım?
Hocam kutu içerisinden düzgün olanı aldıysanız hem mikrofon hem kulaklığı ayıran bir aparat çıkıyor onunla takın. Ama benim gibi Playstation sürümünü falan aldıysanız yapacak bir şey yok ayıran bir aparat almanız lazım. Eğer düzgün çalışıyorsa ses ve görüntüden mikrofonu seçin. Eğer o da olmuyorsa başka bir cihaza takıp denemesini yapın ki mikrofon mu bozuk girişiniz mi bulursunuz cevabı.

Bence tamirle falan uğraşmayın iade süresi bitmediyse iadeye verin gitsin kafan rahat.

Başka bir mikrofon takılımı ve mikrofonu seçti mi?

Mikrofon seçili hocam.

Hocam kutu içerisinden düzgün olanı aldıysanız hem mikrofon hem kulaklığı ayıran bir aparat çıkıyor onunla takın. Ama benim gibi PlayStation sürümünü falan aldıysanız yapacak bir şey yok ayıran bir aparat almanız lazım. Eğer düzgün çalışıyorsa ses ve görüntüden mikrofonu seçin. Eğer o da olmuyorsa başka bir cihaza takıp denemesini yapın ki mikrofon mu bozuk girişiniz mi bulursunuz cevabı.

O aparat ile kullanıyorum hocam.

Bence tamirle falan uğraşmayın iade süresi bitmediyse iadeye verin gitsin kafan rahat.

Olmazsa öyle yapacağım hocam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı