Benim eski bir oyuncu kulaklığım var ve bu kulaklığın mikrofonunu çıkartıp harici mikrofon olarak kullanmak istiyorum, bu mümkün mü? Yardımcı olur musunuz? Elek.
Benim eski bir oyuncu kulaklığım var ve bu kulaklığın mikrofonunu çıkartıp harici mikrofon olarak kullanmak istiyorum, bu mümkün mü? Yardımcı olur musunuz? Elek.
Aslinda istediğim su kulaklık olarak JBL'in bir kulakligini kullanıyorum ama mikrofonu cok iyi degil bende sadece kulakligin mikrofonunu cikartsam onu tek mikrofon olarak kullansam olur mu diye sormustum. Ayrica mikrofnun kulakliga giden ayri bir kablosu var yesil kulaklık turuncu mikrofon icin
Bilgisayarda dilediğin giriş ve çıkışı sen seçebiliyorsun. Çıkış cihazı olarak kulaklığı kullandığın portu seçersin veya kulaklık USB ise muhtemelen direkt kendi ismiyle de görünebilir. Mikrofon için de giriş çihazını kendin seçebilirsi. Bu istersen ana kart mikrofon girişi olur istersen laptop mikrofonu istersen de usb kulaklığın mikrofonu vs. Yani kendin kombinleyebilirsin. Ben de JBL kablosuz oyuncu kulaklığımın mikrofonu olmasına rağmen USB masaüstü mikrofonumu kullanıyorum.