Kulaklık mikrofonu İngilizce konuşmaları Türkçeye çeviriyor

Daha fazla  
Konuyu doğru yerde açtığımdan emin değilim kulaklıkla bağlatnılı olduğu için burada açtım. Kulaklık mikrofonu ile İngilizce konuşarak metine çevirmeyi deniyorum fakat İngilizce telaffuzum yeterli olsa da Türkçeye çevirmeyi seçiyor. Örneğin is dediğim zaman izzet olabiliyor. Buradan da tüm izzetlere selam olsun. Sebebini bilen var mı? Konuşma dil paketi olarak da İngilizce yüklü.

İngilizce metni konuşarak yazdırmak mı istiyorsun yani? Eğer öyleyse önce Google çeviriye okut oradan worde vs. kopyalarsın veya nereye kopyalamak istersen.

Google'dan ikincil dil olarak Türkçe'yi kaldırmayı dene.

Kulakligi bagladigin cihazin dilini de ingilizceye çevirip dene istersen.

Bahsettiğiniz kulaklıklığın markası ve modelini söyler misiniz?

İngilizce metni konuşarak yazdırmak mı istiyorsun yani? Eğer öyleyse önce Google çeviriye okut oradan worde vs. kopyalarsın veya nereye kopyalamak istersen.
Ben kendim kendi sesim ile Google çeviriye okutmadam yapmak istiyorum fakat Google çeviri türkçeye zorluyor sıkıntım problemim bu şekilde.

Kulakligi bagladigin cihazin dilini de ingilizceye çevirip dene istersen.
Böyle bir ayar mevcut olduğunu bilmiyordum Nereden giriliyor bu ayar menüsüne?

Bahsettiğiniz kulaklıklığın markası ve modelini söyler misiniz?
General mobile'ın sıfır telefon alırken kutusunun içinde gönderdiği kulaklık.

Ben kendim kendi sesim ile Google çeviriye okutmadam yapmak istiyorum fakat Google çeviri Türkçeye zorluyor sıkıntım problemim bu şekilde.

Hocam amacınız eğer sadece metine dökmekse dokümanı ocr vs. kullansanız daha kolay olmaz mı? Gerçekten ben konuyu anlamadım, Google çeviriden ingilizceden Türkçeye çeviriyi seçin sonra mikrofon simgesine basıp konuşuyorsunuz bu kadar yani ekstra yapılması gereken bir şey yok ki? Dediğim gibi elinizde metin varsa ve worde vs. aktarmanız gerekiyorsa uğraşmayın Online ocr kullanın.

Telefonun dilini direk İngilizce yap işte ayarlardan klavye dilini de İngilizce yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…