Kulaklık mikrofonu notebook mikrofonu olarak nasıl seçilir?

ankara ronaldo

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda A101'den aldığım kulaklığı kullanıyorum. Fakat mikrofonu çok dandik ve elimle ağzıma yaklaştırmadan sesim gitmiyor. Mikrofonu nasıl notebookun mikrofonu olarak seçebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses ayarlarına girin gelişmiş ses ayarlarına gidin oradan mikrofon kısmından seçim yapın.

edit: gelişmiş ses ayarlarına gitmeden ses ayarları altında Giriş sekmesinde mevcut mikrofon ayarı.

Dosya Ekleri

• resim_2022-04-10_161623629.png
    161,2 KB · Görüntüleme: 76
Ses denetim masasını açıp oradan notebooğun mikrofonunu varsayılana ayarlayın.

Ses denetim masasını açıp oradan notebooğun mikrofonunu varsayılana ayarlayın.
Hocam ses denetim masasına girdiğimde tek mikrofon gözüküyor arkadaşıma sorduğumde tek kanal görüyor falan dedi nasıl düzeltebilirim bunu ?

Bilgisayarımda A101'den aldığım kulaklığı kullanıyorum. Fakat mikrofonu çok dandik ve elimle ağzıma yaklaştırmadan sesim gitmiyor. Mikrofonu nasıl notebookun mikrofonu olarak seçebilirim?
Jacklar takılı mı?

Laptopta iki giriş varsa bu aparat kullanılabilir.
Konu sahibi kulaklığın mikrofonunu kullanmak istemiyormuş. Bu aparatı kullanıp sadece ses kablosunu takarsa sorun düzelir diye düşünüyorum.

Konu sahibi kulaklığın mikrofonunu kullanmak istemiyormuş. Bu aparatı kullanıp sadece ses kablosunu takarsa sorun düzelir diye düşünüyorum.
Olabilir hocam. Şahsen denemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…