Kulaklık mikrofonu Windows tarafından görülmüyor

Bedrian

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar bende Casper G860 laptop var bir de modelini bilmediğim Casper'in kulaklığı var. Kulaklığın iki çıkışı var 1 adet kulaklık için 1 adet mikrofon için. Ben bunları birleştirmek için bir aparat aldım fakat Windows hiçbir şekilde mikrofonu görmüyor internette bulunan bütün çözümlere baktım çözüm bulamadım. Her bir sürücü güncel.

Dönüştürücüde ve ya kulaklıkta sıkıntı olabilir hocam.Farklı bir kulaklık ile deneyebilir misiniz ?

O zaman tek bir şey kalıyor gibi eğer yazılımsal bir sıkıntı yoksa ses kartında sıkıntı var demektir.
Laptop mikrofonunu kullanabiliyorum , bu durum genede ses kartından kaynaklanabilir mi ?

Laptop mikrofonunu kullanabiliyorum , bu durum genede ses kartından kaynaklanabilir mi ?
Kaynaklandığı olabiliyor,eğer böyle ise servise götürmeniz gerekir.Sorunu bulamaz ve ya çözemez isen servise götürebilirsin.Burdan çok bir şey söyleyemiyorum maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…