J jacko Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 218 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #1 Kulaklığımın mikrofonunun bass ayarını değiştirmek istiyorum ama ses düzeyinin altında bass ayarı görünmüyor ne yapmalıyım?
Kulaklığımın mikrofonunun bass ayarını değiştirmek istiyorum ama ses düzeyinin altında bass ayarı görünmüyor ne yapmalıyım?
radaschumi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.484 Çözümler 28 20 Eylül 2022 #2 jacko dedi: Kulaklığımın mikrofonunun bass ayarını değiştirmek istiyorum ama ses düzeyinin altında bass ayarı görünmüyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam Realtek kurulu değilse kurup tekrar dener misiniz? Artı 0 Eksi
jacko dedi: Kulaklığımın mikrofonunun bass ayarını değiştirmek istiyorum ama ses düzeyinin altında bass ayarı görünmüyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam Realtek kurulu değilse kurup tekrar dener misiniz?
KS KS J jacko Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 218 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #3 radaschumi dedi: Hocam Realtek kurulu değilse kurup tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Windows 11 kullanıyorum Windows 11 sürücüsünü bulamadım. Artı 0 Eksi
radaschumi dedi: Hocam Realtek kurulu değilse kurup tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Windows 11 kullanıyorum Windows 11 sürücüsünü bulamadım.