ahmetkosmaz Femtopat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 11 9 Haziran 2024 #1 Yardım gerekiyor, sütlü kahve içiyordum mikrofon içine girdi çıktı, hemen içime çektim saç kurutma makinesiyle fönledim hala düzelmedi.
Yardım gerekiyor, sütlü kahve içiyordum mikrofon içine girdi çıktı, hemen içime çektim saç kurutma makinesiyle fönledim hala düzelmedi.
6 649338 Decipat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 1.473 Makaleler 4 Çözümler 1 9 Haziran 2024 #2 ahmetkosmaz dedi: Yardım gerekiyor, sütlü kahve içiyordum mikrofon içine girdi çıktı, hemen içime çektim saç kurutma makinesiyle fönledim hala düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Düzelmez büyük ihtimal. Fön makinesiyle içine vurmanız hoş olmamış. Kuruması için izin verin. Sadece dökülen kısmı güneş görecek bir kısma bırakın. Yarın bu saatlerde geri alın. Düzelirse ancak böyle düzelir. Artı 0 Eksi
ahmetkosmaz dedi: Yardım gerekiyor, sütlü kahve içiyordum mikrofon içine girdi çıktı, hemen içime çektim saç kurutma makinesiyle fönledim hala düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Düzelmez büyük ihtimal. Fön makinesiyle içine vurmanız hoş olmamış. Kuruması için izin verin. Sadece dökülen kısmı güneş görecek bir kısma bırakın. Yarın bu saatlerde geri alın. Düzelirse ancak böyle düzelir.