Oxies Hectopat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 805 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600G 3.90GHz Gigabyte RTX 3060 Eagle OC 12GB Gigabyte B450M S2H AMD B450 Soket 8GB DDR4 3200MHz Ram Cinsiyet Erkek Meslek 3 Boyutlu modelleme ve tasarımcı 17 Mayıs 2023 #11 Ben steelseries kulaküstü almıştım ve aynı sorunu yaşadım. mikrofon deneme yazılımlarına girince çalışıyordu ama discord vs. programlarda çalışmıyordu. Steelseries in sitesinden yazılım indirmek gerekiyormuş. Belki benzer bir çözüme ulaşabilirsin.
Ben steelseries kulaküstü almıştım ve aynı sorunu yaşadım. mikrofon deneme yazılımlarına girince çalışıyordu ama discord vs. programlarda çalışmıyordu. Steelseries in sitesinden yazılım indirmek gerekiyormuş. Belki benzer bir çözüme ulaşabilirsin.
O Oktay1231 Femtopat Katılım 21 Mart 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #12 byexe dedi: Mikrofon aygıtını doğru seçtiğinizden emin ol Genişletmek için tıkla... byexe dedi: Mikrofon aygıtını doğru seçtiğinizden emin olun. Genişletmek için tıkla... Merhaba benim de böyle bir sorunum var ve sanırım yapamadım bana yardımcı olabilir misin Telegram'ya da Instagram kullanıyor musun? Son düzenleme: 1 Nisan 2025
byexe dedi: Mikrofon aygıtını doğru seçtiğinizden emin ol Genişletmek için tıkla... byexe dedi: Mikrofon aygıtını doğru seçtiğinizden emin olun. Genişletmek için tıkla... Merhaba benim de böyle bir sorunum var ve sanırım yapamadım bana yardımcı olabilir misin Telegram'ya da Instagram kullanıyor musun?
J Jamuzi_Been Femtopat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #13 Sorun çözüldü mü?