yasau Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2024 #1 1 2 yıl once aldıgım kulaklığın modelini unuttum, nereden ogrenebilirim?
Çözüm Büyüyen 15 Şubat 2024 Üstünde bir bilgi yoksa Google Lens ile fotoğrafını çekip aratmayı deneyin, genelde çıkıyor. Ya da buraya atın biz bakalım.
Üstünde bir bilgi yoksa Google Lens ile fotoğrafını çekip aratmayı deneyin, genelde çıkıyor. Ya da buraya atın biz bakalım.
Büyüyen Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 582 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 1300X, Nvidia GTX 1050Ti, 8gb RAM (Masaüstü) i5-1235U, Intel Irıs Xe, 16GB RAM (Laptop) Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2024 #2 Üstünde bir bilgi yoksa Google Lens ile fotoğrafını çekip aratmayı deneyin, genelde çıkıyor. Ya da buraya atın biz bakalım. Artı 0 Eksi Çözüm
Üstünde bir bilgi yoksa Google Lens ile fotoğrafını çekip aratmayı deneyin, genelde çıkıyor. Ya da buraya atın biz bakalım.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.403 Çözümler 70 Yer Istanbul 15 Şubat 2024 #3 yasau dedi: 1 2 yıl once aldıgım kulaklığın modelini unuttum, nereden ogrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Online olarak satın aldığınız platforma giriş yaparak geçmiş siparişlerinizi sorgulayabilirsiniz veya sipariş vermiş olduğunuz mail adresinizin posta kutusuna bakabilirsiniz. Büyüyen dedi: Üstünde bir bilgi yoksa Google Lens ile fotoğrafını çekip aratmayı deneyin, genelde çıkıyor. Ya da buraya atın biz bakalım. Genişletmek için tıkla... İlk bende onu düşündüm ama 1-2 yıl önce satın aldığı ve sonradan bozulan/kaybolan ürünün modelini bulmaya çalışıyor olarak yorumladım. Artı 0 Eksi
yasau dedi: 1 2 yıl once aldıgım kulaklığın modelini unuttum, nereden ogrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Online olarak satın aldığınız platforma giriş yaparak geçmiş siparişlerinizi sorgulayabilirsiniz veya sipariş vermiş olduğunuz mail adresinizin posta kutusuna bakabilirsiniz. Büyüyen dedi: Üstünde bir bilgi yoksa Google Lens ile fotoğrafını çekip aratmayı deneyin, genelde çıkıyor. Ya da buraya atın biz bakalım. Genişletmek için tıkla... İlk bende onu düşündüm ama 1-2 yıl önce satın aldığı ve sonradan bozulan/kaybolan ürünün modelini bulmaya çalışıyor olarak yorumladım.
KS KS yasau Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2024 #4 Büyüyen dedi: Üstünde bir bilgi yoksa Google lens ile fotoğrafını çekip aratmayı deneyin, genelde çıkıyor. Ya da buraya atın biz bakalım. Genişletmek için tıkla... Buldum Google lens ile sağ olun. Artı 0 Eksi
Büyüyen dedi: Üstünde bir bilgi yoksa Google lens ile fotoğrafını çekip aratmayı deneyin, genelde çıkıyor. Ya da buraya atın biz bakalım. Genişletmek için tıkla... Buldum Google lens ile sağ olun.
Büyüyen Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 582 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 1300X, Nvidia GTX 1050Ti, 8gb RAM (Masaüstü) i5-1235U, Intel Irıs Xe, 16GB RAM (Laptop) Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2024 #5 V. Scaletta dedi: İlk bende onu düşündüm ama 1-2 yıl önce satın aldığı ve sonradan bozulan/kaybolan ürünün modelini bulmaya çalışıyor olarak yorumladım. Genişletmek için tıkla... O zaman dediğiniz gibi bulabilir anca. Artı 0 Eksi
V. Scaletta dedi: İlk bende onu düşündüm ama 1-2 yıl önce satın aldığı ve sonradan bozulan/kaybolan ürünün modelini bulmaya çalışıyor olarak yorumladım. Genişletmek için tıkla... O zaman dediğiniz gibi bulabilir anca.