ubiiyy
Hectopat
Daha fazla
Şöyle bir problemim var. Discord'da konuşurken aynı anda müzik açtığım zaman başım ağrımaya başlıyor, kulağım kaldırmıyor anlamadım. Atıyorum müzik sesi %20 ise %30-35 yaptığım zaman sesler üst üste geliyor ya da karışıyor gibi duyuyorum.
Sorun bende mi yoksa kulaklıkta mı anlamadım ama kısaca aynı anda 2 yerden ses duyunca başım ağrımaya başlıyor. SteelSeries Arctis 7p+ kullanıyorum belki aynı sorunu yaşayanlar vardır eğer sorun kulaklıkta ise.
Şöyle bir problemim var. Discord'da konuşurken aynı anda müzik açtığım zaman başım ağrımaya başlıyor, kulağım kaldırmıyor anlamadım. Atıyorum müzik sesi %20 ise %30-35 yaptığım zaman sesler üst üste geliyor ya da karışıyor gibi duyuyorum.
Sorun bende mi yoksa kulaklıkta mı anlamadım ama kısaca aynı anda 2 yerden ses duyunca başım ağrımaya başlıyor. SteelSeries Arctis 7p+ kullanıyorum belki aynı sorunu yaşayanlar vardır eğer sorun kulaklıkta ise.
Yüksek seste dinliyorsanız ağrıması çok normal demek ki kulağınız kaldırmıyor. Tavsiyem hoparlöre geçin illa Discord'da konuşacağım arkadaşlarımın sesini de başkaları duymasın diyorsanız kendi kulaklığınızı sadece o arada kullanın. Bazı insanların kulakları normalden daha hassas olabiliyor benimki de öyle. Bir de dinlediğin müzikler phonk gibiyse yani bassı ağır basıyorsa ve ani geçişler müzikte oluyorsa belki o da kulağını etkiliyor olabilir.
Uzun süreli yüksek seste kulaklık kullanırsanız, baş ağrısı yapması normaldir.
Konuya yazdım, %30 seviyesinde bile olabiliyor bazen. Bu seviyede ağrıması bana normal gelmiyor, basslı müzikler dinliyorum evet ama çok da fark etmiyor.
Odyolog veya nörolog ile görüşüp değerlendirme alabilirsin.Şöyle bir problemim var. Discord'da konuşurken aynı anda müzik açtığım zaman başım ağrımaya başlıyor, kulağım kaldırmıyor anlamadım. Atıyorum müzik sesi %20 ise %30-35 yaptığım zaman sesler üst üste geliyor ya da karışıyor gibi duyuyorum.
@ubiiyy, yüksek ses olmasa da uzun süreli kulaklık kullanımı ve bir yerde sabit oturmak zarardır. Ara sıra kalkıp hareket edin.