S SametST Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #1 XPG PRECOG S Kulaküstü Kablolu Gaming Kulaklık Uygun Fiyatları ile Tebilonda XPG Marka XPG PRECOG S Kulaküstü Kablolu Gaming Kulaklık Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com Amazon.com.tr CORSAIR VOID ELITE Stereo Carbon Mikrofonlu Kablolu Gaming Kulaklık Uygun Fiyatları ile Tebilonda CORSAIR Marka CORSAIR VOID ELITE Stereo Carbon Mikrofonlu Kablolu Gaming Kulaklık Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com Bu kulaklıklardan birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım? Bunların haricinde başka öneriniz var mı?
XPG PRECOG S Kulaküstü Kablolu Gaming Kulaklık Uygun Fiyatları ile Tebilonda XPG Marka XPG PRECOG S Kulaküstü Kablolu Gaming Kulaklık Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com Amazon.com.tr CORSAIR VOID ELITE Stereo Carbon Mikrofonlu Kablolu Gaming Kulaklık Uygun Fiyatları ile Tebilonda CORSAIR Marka CORSAIR VOID ELITE Stereo Carbon Mikrofonlu Kablolu Gaming Kulaklık Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com Bu kulaklıklardan birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım? Bunların haricinde başka öneriniz var mı?
Flaty0s Femtopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo Legion Y520; İşlemci: İntel Core i7 7700Q Ekran Kartı: GTX 1060 with Q Max Design (6 GB) Ram: 16 GB Mouse: Steelseries Rival 710 Klavye: Steelseries Apex Pro Tkl Kulaklık: Steelseries Arctis 5 Soğutma: Zalman Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #2 SametST dedi: XPG PRECOG S Kulaküstü Kablolu Gaming Kulaklık Uygun Fiyatları ile Tebilonda XPG Marka XPG PRECOG S Kulaküstü Kablolu Gaming Kulaklık Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com Amazon.com.tr CORSAIR VOID ELITE Stereo Carbon Mikrofonlu Kablolu Gaming Kulaklık Uygun Fiyatları ile Tebilonda CORSAIR Marka CORSAIR VOID ELITE Stereo Carbon Mikrofonlu Kablolu Gaming Kulaklık Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com Bu kulaklıklardan birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım? Bunların haricinde başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bence üzerine biraz daha koyup arctis 3 veya 5 alabilirsin.
SametST dedi: XPG PRECOG S Kulaküstü Kablolu Gaming Kulaklık Uygun Fiyatları ile Tebilonda XPG Marka XPG PRECOG S Kulaküstü Kablolu Gaming Kulaklık Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com Amazon.com.tr CORSAIR VOID ELITE Stereo Carbon Mikrofonlu Kablolu Gaming Kulaklık Uygun Fiyatları ile Tebilonda CORSAIR Marka CORSAIR VOID ELITE Stereo Carbon Mikrofonlu Kablolu Gaming Kulaklık Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com Bu kulaklıklardan birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım? Bunların haricinde başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bence üzerine biraz daha koyup arctis 3 veya 5 alabilirsin.