ichweissesnicht Hectopat Katılım 31 Aralık 2012 Mesajlar 493 Yer İzmir 25 Mayıs 2016 #1 Telefonla gelen kulaklıktan hiç memnun değilim önerisi olan var mı ?
politetrafloraetilen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 2.086 Çözümler 6 25 Mayıs 2016 #2 LG Quat Beat 3 kulaklığını öneririm. LG G4 den çıkıyor. Fiyatı 70 TL olması lazım. Bunun dışında HTC 10 dan çıkan kulaklık da harika ses veriyor.
LG Quat Beat 3 kulaklığını öneririm. LG G4 den çıkıyor. Fiyatı 70 TL olması lazım. Bunun dışında HTC 10 dan çıkan kulaklık da harika ses veriyor.
ichweissesnicht Hectopat Katılım 31 Aralık 2012 Mesajlar 493 Yer İzmir 25 Mayıs 2016 #3 berkan1905 dedi: LG Quat Beat 3 kulaklığını öneririm. LG G4 den çıkıyor. Fiyatı 70 TL olması lazım. Bunun dışında HTC 10 dan çıkan kulaklık da harika ses veriyor. Genişletmek için tıkla... Bu kulaklıklar neden mağazalarda satılmıyor . İnternet üzerinden satışta hep.
berkan1905 dedi: LG Quat Beat 3 kulaklığını öneririm. LG G4 den çıkıyor. Fiyatı 70 TL olması lazım. Bunun dışında HTC 10 dan çıkan kulaklık da harika ses veriyor. Genişletmek için tıkla... Bu kulaklıklar neden mağazalarda satılmıyor . İnternet üzerinden satışta hep.
politetrafloraetilen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 2.086 Çözümler 6 25 Mayıs 2016 #4 ahmeterol dedi: Bu kulaklıklar neden mağazalarda satılmıyor . İnternet üzerinden satışta hep. Genişletmek için tıkla... HTC'yi bilmiyorum ama QuadBeat 3, Mecidiyeköy LG Teknik servisinde satılıyor. Bu ürüne de bakabilirsin, fiyatı fazla ama Apple kullandığın için belki almak istersin. Uzaktan Kumandalı ve Mikrofonlu Apple Kulak İçi Kulaklık
ahmeterol dedi: Bu kulaklıklar neden mağazalarda satılmıyor . İnternet üzerinden satışta hep. Genişletmek için tıkla... HTC'yi bilmiyorum ama QuadBeat 3, Mecidiyeköy LG Teknik servisinde satılıyor. Bu ürüne de bakabilirsin, fiyatı fazla ama Apple kullandığın için belki almak istersin. Uzaktan Kumandalı ve Mikrofonlu Apple Kulak İçi Kulaklık
ichweissesnicht Hectopat Katılım 31 Aralık 2012 Mesajlar 493 Yer İzmir 26 Mayıs 2016 #5 berkan1905 dedi: HTC'yi bilmiyorum ama QuadBeat 3, Mecidiyeköy LG Teknik servisinde satılıyor. Bu ürüne de bakabilirsin, fiyatı fazla ama Apple kullandığın için belki almak istersin. Uzaktan Kumandalı ve Mikrofonlu Apple Kulak İçi Kulaklık Genişletmek için tıkla... LG'nin kulaklığı bile bana fazla geliyor fiyat olarak.
berkan1905 dedi: HTC'yi bilmiyorum ama QuadBeat 3, Mecidiyeköy LG Teknik servisinde satılıyor. Bu ürüne de bakabilirsin, fiyatı fazla ama Apple kullandığın için belki almak istersin. Uzaktan Kumandalı ve Mikrofonlu Apple Kulak İçi Kulaklık Genişletmek için tıkla... LG'nin kulaklığı bile bana fazla geliyor fiyat olarak.
Escape Kilopat Katılım 31 Aralık 2013 Mesajlar 457 Makaleler 3 Yer İstanbul 26 Mayıs 2016 #6 Beats'in kulakiçi kulaklıklarına bakabilirsiniz veya Senheisser.