Kulaklık önerisi

RiverLuci

Hectopat
Daha fazla  
Oyun için ve video kaydı için kablosuz 5000-6000 TL civarı kulaklık önerir misiniz?
Aklımda ki model: Corsair Void RGB Elite Carbon ca 9011201.

Oyun için ve video kaydı için kablosuz 5000-6000 TL civarı kulaklık önerir misiniz?
Aklımda ki model: Corsair Void RGB Elite Carbon ca 9011201.
Hocam öncelikle araştırma yapıp en yanlış kararı nasıl verdiniz ona şaştım çünkü seçtiğiniz kulaklık en kötülerden. Eğer casual gaming kulaklık arıyorsanız yani herşeyden biraz biraz oynuyorsanız Corsair HS80 öneririm. Eğer hard FPS oyuncusu iseniz Cloud 3 Wireless öneririm.

Hocam öncelikle araştırma yapıp en yanlış kararı nasıl verdiniz ona şaştım çünkü seçtiğiniz kulaklık en kötülerden. Eğer casual Gaming kulaklık arıyorsanız yani her şeyden biraz biraz oynuyorsanız Corsair HS80 öneririm. Eğer hard FPS oyuncusu iseniz Cloud 3 Wireless öneririm.

HS80 le onun arasında kalmıştım aslında o gözüme daha güzel gelince onu seçtim :D yani karışık oyunlar oynarım CS:GO Rust Rainbow peki bu HS80 modelinin mikrofonu iyi midir kayıt alacağım da.

Hocam öncelikle araştırma yapıp en yanlış kararı nasıl verdiniz ona şaştım çünkü seçtiğiniz kulaklık en kötülerden. Eğer casual gaming kulaklık arıyorsanız yani herşeyden biraz biraz oynuyorsanız Corsair HS80 öneririm. Eğer hard FPS oyuncusu iseniz Cloud 3 Wireless öneririm.
Nova 5 mi hs80 mi alınır hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı