Hocam öncelikle araştırma yapıp en yanlış kararı nasıl verdiniz ona şaştım çünkü seçtiğiniz kulaklık en kötülerden. Eğer casual gaming kulaklık arıyorsanız yani herşeyden biraz biraz oynuyorsanız Corsair HS80 öneririm. Eğer hard FPS oyuncusu iseniz Cloud 3 Wireless öneririm.Oyun için ve video kaydı için kablosuz 5000-6000 TL civarı kulaklık önerir misiniz?
Aklımda ki model: Corsair Void RGB Elite Carbon ca 9011201.
Hocam öncelikle araştırma yapıp en yanlış kararı nasıl verdiniz ona şaştım çünkü seçtiğiniz kulaklık en kötülerden. Eğer casual Gaming kulaklık arıyorsanız yani her şeyden biraz biraz oynuyorsanız Corsair HS80 öneririm. Eğer hard FPS oyuncusu iseniz Cloud 3 Wireless öneririm.
Hocam direkt o fiyata en iyi mikrofona sahip. İnternetten bakabilirsiniz.HS80 le onun arasında kalmıştım aslında o gözüme daha güzel gelince onu seçtimyani karışık oyunlar oynarım CS:GO Rust Rainbow peki bu HS80 modelinin mikrofonu iyi midir kayıt alacağım da.
Nova 5 mi hs80 mi alınır hocam?Hocam öncelikle araştırma yapıp en yanlış kararı nasıl verdiniz ona şaştım çünkü seçtiğiniz kulaklık en kötülerden. Eğer casual gaming kulaklık arıyorsanız yani herşeyden biraz biraz oynuyorsanız Corsair HS80 öneririm. Eğer hard FPS oyuncusu iseniz Cloud 3 Wireless öneririm.
Hocam ikiside iyidir ama internette HS80 daha fazla tavsiye ediliyor araştırmanızı öneririm.Nova 5 mi hs80 mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.