en3s19
Hectopat
Daha fazla
James Donkey 710 modelinden geçeceğim kulaklık önerisi. Piyasadaki kulakları çok incelemeden konuyu açıyorum.
Kablosuz-kablolu kulak üstü veya kulak içi şeklinde olabilir.
Oyuncu kulaklığı özelliklerini karşılamasa da olur. Önemli olan şarkılar ve dizi-film için ses kalitesi. James Donkey 710 modeli aşağı yukarı 3 yıldır kullanımda halen gayet tatmin ediyor ama artık derisi soyulduğundan ve ses kalitesi daha iyi bir kulaklığa geçmek istediğimden yeni bir model bakıyorum.
Net bütçe yok ama aşağı yukarı paylaştığım modeller bandında olursa iyi olur.
wraithesports.com
Bu kulaklığın faydaları nedir? Ses kalitesi olarak tatmin eder mi?
www.trendyol.com
Ayrıca bu kulaklığı gördüm fakat nasıl bir modeldir bilmiyorum, ses kalitesi olarak tatmin etse yeter ve şarjı ne kadar gider?
Kablosuz-kablolu kulak üstü veya kulak içi şeklinde olabilir.
Oyuncu kulaklığı özelliklerini karşılamasa da olur. Önemli olan şarkılar ve dizi-film için ses kalitesi. James Donkey 710 modeli aşağı yukarı 3 yıldır kullanımda halen gayet tatmin ediyor ama artık derisi soyulduğundan ve ses kalitesi daha iyi bir kulaklığa geçmek istediğimden yeni bir model bakıyorum.
Net bütçe yok ama aşağı yukarı paylaştığım modeller bandında olursa iyi olur.
Wraith Sense IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Havit Gamenote Fuxi-H7 RGB Kablosuz Gaming Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları
Havit Gamenote Fuxi-H7 RGB Kablosuz Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Son düzenleme: