brksmn53 Femtopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 61 19 Mart 2025 #1 Merhaba, yeni Bluetooth adaptör aldım kesinlikle adaptörde sıkıntı yok telefonda denedim çalışıyor ama yeni almış olduğum SteelSeries Nova 7 Plus kulaklığımı görmüyor başka bir cihaz olarak görüyor adı çıkmıyor ne yapıp edip bağlamam lazım?
Merhaba, yeni Bluetooth adaptör aldım kesinlikle adaptörde sıkıntı yok telefonda denedim çalışıyor ama yeni almış olduğum SteelSeries Nova 7 Plus kulaklığımı görmüyor başka bir cihaz olarak görüyor adı çıkmıyor ne yapıp edip bağlamam lazım?
Çağrı Sağlam Femtopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 4060 ti rzyen 5 7500f 240 hz 4k Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #2 Hocam kulaklığın 2.4hz dongle'ı var mı? Artı 0 Eksi
KS KS brksmn53 Femtopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 61 19 Mart 2025 #3 Çağrı Sağlam dedi: Hocam kulaklığın 2.4hz dongle'ı var mı? Genişletmek için tıkla... yanında geldi ama telefon için Sadece telefona bağlandı başka hiçbir şeye bağlanmıyor. Artı 0 Eksi
Çağrı Sağlam dedi: Hocam kulaklığın 2.4hz dongle'ı var mı? Genişletmek için tıkla... yanında geldi ama telefon için Sadece telefona bağlandı başka hiçbir şeye bağlanmıyor.