Felicio Decapat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #1 Gamenoteh2016D kulaklığa sahibim. RGB açık olunca sağ taraftan RGB'den kaynaklı cızırtı geliyor, yorumlarına baktım. Herkes RGB'sini kapattım demiş, nasıl kapatabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2023
Gamenoteh2016D kulaklığa sahibim. RGB açık olunca sağ taraftan RGB'den kaynaklı cızırtı geliyor, yorumlarına baktım. Herkes RGB'sini kapattım demiş, nasıl kapatabilirim?
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 23 Ocak 2023 #2 Işıklarını açmak için takmanız gereken bir USB girişli kablo bulunuyor. Onu çıkarırsanız düzelecektir. Artı 0 Eksi
Işıklarını açmak için takmanız gereken bir USB girişli kablo bulunuyor. Onu çıkarırsanız düzelecektir.
KaptanLord Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 74 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri 32 GB Ram - i7 12. Gen - GeForce RTX 3050ti Cinsiyet Erkek Meslek C#-CSS-HTML-JavaScript Yazılım 23 Ocak 2023 #3 Kulaklığın sürücüsü var mı ona bir bakın var ise sürücüden devre dışı bırakılıyor olabilir haricinde RGB ışık kapatma tuşu yoksa kapanmaz. Artı 0 Eksi
Kulaklığın sürücüsü var mı ona bir bakın var ise sürücüden devre dışı bırakılıyor olabilir haricinde RGB ışık kapatma tuşu yoksa kapanmaz.