Kulaklık Seçiminde Monster vs GamePower vs Razer

Bütçe
300-600

Tyrnora

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Restoratör
Merhabalar, 8 yıldır Beats Studio 1 kullanıyorum. Aslında halen bayağı iş görüyor ancak bazı yerleri çatladı, yastıklarının derisi tamamen soyuldu ve bas özelliği ise eskisi gibi değil hatta baya azaldı. Bu yüzden yeni bir kulaklık almak istiyorum. Öncelikle bolca oyun oynayan ve müzik dinleyen birisiyim. Bu kulaklık ile yine arada müzik dinlerim diye 1000 TL ve üstü kulaklıkları listeme eklemiyorum. Bir kaç tane buldum ve beğeni sırama göre ekledim. Fikirlerinizi bekliyorum. (Beğeninize göre bir sıralama yaparsanız çok memnun olurum.)

1. Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset

2. GamePower Mihawk 7.1 Surround Rgb Oyuncu Kulaklığı Siyah | Trendyol

3. GamePower Warlord 7.1 Rgb Gaming Kulaklık | Trendyol

4. GamePower Kizaru 7.1 Siyah Surround Rgb Oyuncu Gaming Kulaklık | Trendyol

5. https://www.hepsiburada.com/razer-hds-kraken-x-oyuncu-kulaklik-rz04-02890100-r3m1-p-HBV00000MMB6O

Razer iyi bir kulaklık. Diğerleri çöp denebilir. Hele Gamepower'dan kaçın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video biraz kafamı karıştırdı.
:D

O zaman bütçenizi söyleyin daha iyisini önersin arkadaşlar :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video biraz kafamı karıştırdı.
:D

Videodaki kulaklık Kraken X Lite, sizin baktığınız Kraken X.
Ben Kraken X USB kullanıyorum ve sürücüsü bende sıkıntı çıkardı. Bu yüzden 7.1 veya sürücü kullanmıyorum. Yine de çok iyi mikrofon ve ses deneyimi sunuyor bu fiyata göre. Kulaklığın sol kısmından tiz bir cızırtı geliyor. En başta rahatsız ediyordu ama alıştım. Benim şanssızlığım olabilir ancak belirtmek istedim.

Razer iyi bir kulaklık. Diğerleri çöp denebilir. Hele Gamepower'dan kaçın.

O zaman bütçenizi söyleyin daha iyisini önersin arkadaşlar :)
Razer seviyorum zaten. Klavyesini kullanıyorum çok memnunum ancak Razer' ın ilk defa bu kadar kötülendiğini görünce kafam karıştı. :D Ayrıca bütçemi 300-600 TL olarak yukarıda belirttim :)

Bunu almaya karar verdim ve siparişi verdim. Herkese çok teşekkür ederim. Ayrıca 5 saat önce baktığımda 962 TL' di, 3 saat sonrasında 650 TL oldu. Hata oldu sandım taksit seçeneklerine baktım yanlışlık yok sipraişi verdim 680 TL gözüküyor ve siparişi verdikten 15 dk sonra yine 962 TL olmuş. Hatadan dolayı ürünü ucuza almış olabilirim. Bu konuda fikri olanlar yazabilirse sevinirim :)

Bunu almaya karar verdim ve siparişi verdim. Herkese çok teşekkür ederim. Ayrıca 5 saat önce baktığımda 962 TL' di, 3 saat sonrasında 650 TL oldu. Hata oldu sandım taksit seçeneklerine baktım yanlışlık yok sipraişi verdim 680 TL gözüküyor ve siparişi verdikten 15 dk sonra yine 962 TL olmuş. Hatadan dolayı ürünü ucuza almış olabilirim. Bu konuda fikri olanlar yazabilirse sevinirim :)

Şu anda 649 TL.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı