Kulaklık ses kartı mı, anakart ses kartı mı kullanılmalı?

Damicius

Decapat
Anakartım B550mk, kulaklığım HyperX Cloud 2 sizce anakartın ses kartını mı kullanayım yoksa kulaklığın mı? Hangisi daha iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartım B550mk, kulaklığım HyperX Cloud 2 sizce anakartın ses kartını mı kullanayım yoksa kulaklığın mı? Hangisi daha iyi olur?

Kulaklığınkini kullanmalısınız ama o ses kartıda cok ıyı değil yuksek bir ses kalitesi ve mikrofon kalitesi almak istiyorsanız https://www.amazon.com.tr/Creative-...ilir-Kopfhoererverstaerker/dp/B01EOPT0VG?th=1 bu ses kartını alabılırsınız normelde 900 TL bandıdna stüdyo kulaklıklarını besleyecek kalitede bende Razer BlackShark v2X var bende alacağım.

Anakart ile kulaklığın ses kartını nasıl seçebilirim yani ayrı uygulamaları mı var yoksa bir yere girip ordan kendim mi seçmeliyim?
Anakartım msi mpg x670e carbon içinde Realtek ALC4080 var gayet iyi diye biliyorum ama kulaklık ile anakart ses kartı arasında deneme yapmak istesem nerden değiştiricem

Anakart ses kartını kullanmak istiyorsan 3.5 mm bağlantı ile kasanın ön panelinden ya da tercihen direkt anakart üzerinden bağlaman gerek. Kulaklıkta 3.5 bağlantı yoksa kullanamazsın zaten anakart ses kartını.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı