Kulaklık ses problemi

ShadowsLover

Hectopat
Merhaba bende bir sorun mevcut. Bugün yeni aldım bilgisayara Windows 10 kurdum. Fakat sıra kulaklığı takmaya gelince ise bilgisayar iki kulaklık olarak algılıyor. Sebebi ise galiba benim kulaklığımın 1 USB ve 1 kulaklık girişi olması. Realtek Audio Control var fakat hiçbir işe yaramadı ne yaparsam yapayım sağ kulaklık tarafından ses gelmiyor. Sol iyi ama sağdan hiç ses gelmiyor. Kulaklık bozuk değil çünkü başka cihazlarda çalışıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    24,9 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Merhaba bende de benzer sorun mevcut. Bugün yeni aldım bilgisayara Windows 10 kurdum. Fakat sıra kulaklığı takmaya gelince ise bilgisayar iki kulaklık olarak algılıyor. Sebebi ise galiba benim kulaklığımın 1 USB ve 1 kulaklık girişi olması. Realtek Audio Control var fakat hiçbir işe yaramadı ne yaparsam yapayım sağ kulaklık tarafından ses gelmiyor. Sol iyi ama sağdan hiç ses gelmiyor. Kulaklık bozuk değil çünkü başka cihazlarda çalışıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ses denetim masasından hoparlörün özelliklerine gelip düzeyler kısmına girip sonra dengeye tıklayıp sağ kısmının sesinin açık olup olmadıgına bakar mısın?
1625664526771.png

Onlarda bir sorun yok dengede ikisi de aynı
Şöyle görünüyor son durumda.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı 2.PNG
    Ekran Alıntısı 2.PNG
    17,6 KB · Görüntüleme: 35
  • Ekran Alıntısı 3.PNG
    Ekran Alıntısı 3.PNG
    12,6 KB · Görüntüleme: 46
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı