Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 15 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar sorun şöyle, mesela arkadaşımla konuşurken akadan bir video açıyorum ve kulaklık olmasına rağmen videonun sesi arkadaşıma gidiyor. Nasıl çözerim? Kulaklığımı garantiye yollamalı mıyım?
Arkadaşlar sorun şöyle, mesela arkadaşımla konuşurken akadan bir video açıyorum ve kulaklık olmasına rağmen videonun sesi arkadaşıma gidiyor. Nasıl çözerim? Kulaklığımı garantiye yollamalı mıyım?
Mor Fasulye Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 907 Çözümler 1 Yer Ankara 15 Ağustos 2019 #2 Kulaklıkta mikrofon var mı?
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 15 Ağustos 2019 #3 Mor Fasulye dedi: Kulaklıkta mikrofon var mı? Genişletmek için tıkla... Var. (Bu arada konuyu düzenleyen moderatör, kulaklık mikrofon sorunu daha iyiydi bence )
Mor Fasulye dedi: Kulaklıkta mikrofon var mı? Genişletmek için tıkla... Var. (Bu arada konuyu düzenleyen moderatör, kulaklık mikrofon sorunu daha iyiydi bence )
Mor Fasulye Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 907 Çözümler 1 Yer Ankara 15 Ağustos 2019 #4 Uranhay dedi: Var. (Bu arada konuyu düzenleyen moderatör, kulaklık mikrofon sorunu daha iyiydi bence ) Genişletmek için tıkla... Hangi program üzerinden konuşuyorsunuz? Birde oyun içi konuşma olur acaba oyun içi konuşmadan ona/başkalarına ses gidiyor mu?
Uranhay dedi: Var. (Bu arada konuyu düzenleyen moderatör, kulaklık mikrofon sorunu daha iyiydi bence ) Genişletmek için tıkla... Hangi program üzerinden konuşuyorsunuz? Birde oyun içi konuşma olur acaba oyun içi konuşmadan ona/başkalarına ses gidiyor mu?
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 15 Ağustos 2019 #5 Mor Fasulye dedi: Hangi program üzerinden konuşuyorsunuz? Birde oyun içi konuşma olur acaba oyun içi konuşmadan ona/başkalarına ses gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır oyun olmadan da aynısı oluyor Discord üzerinden konuşuyoruz.
Mor Fasulye dedi: Hangi program üzerinden konuşuyorsunuz? Birde oyun içi konuşma olur acaba oyun içi konuşmadan ona/başkalarına ses gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır oyun olmadan da aynısı oluyor Discord üzerinden konuşuyoruz.
Mor Fasulye Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 907 Çözümler 1 Yer Ankara 15 Ağustos 2019 #6 Uranhay dedi: Hayır oyun olmadan da aynısı oluyor Discord üzerinden konuşuyoruz. Genişletmek için tıkla... Kulaklığın mikrofonunu açma/kapama veya mikrofonu takmak için özel bir kablosu daha var mı?
Uranhay dedi: Hayır oyun olmadan da aynısı oluyor Discord üzerinden konuşuyoruz. Genişletmek için tıkla... Kulaklığın mikrofonunu açma/kapama veya mikrofonu takmak için özel bir kablosu daha var mı?
1 117084 Kilopat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.944 Makaleler 4 Çözümler 11 15 Ağustos 2019 #7 Stereo Karışımı açık mı?
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 15 Ağustos 2019 #8 Mor Fasulye dedi: Kulaklığın mikrofonunu açma/kapama veya mikrofonu takmak için özel bir kablosu daha var mı? Genişletmek için tıkla... Mikrofonu açma kapama için bir tuş var bende. 117084 dedi: Stereo Karışımı açık mı? Genişletmek için tıkla... O nedir?
Mor Fasulye dedi: Kulaklığın mikrofonunu açma/kapama veya mikrofonu takmak için özel bir kablosu daha var mı? Genişletmek için tıkla... Mikrofonu açma kapama için bir tuş var bende. 117084 dedi: Stereo Karışımı açık mı? Genişletmek için tıkla... O nedir?
1 117084 Kilopat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.944 Makaleler 4 Çözümler 11 15 Ağustos 2019 #9 Bilgisayardaki sesi karşıya iletiyor. Denetim Masasını açıp ses aygıtlarından bak bakalım açık mı kapalı mı.
Bilgisayardaki sesi karşıya iletiyor. Denetim Masasını açıp ses aygıtlarından bak bakalım açık mı kapalı mı.
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 18 Aralık 2020 #10 117084 dedi: Bilgisayardaki sesi karşıya iletiyor. Denetim Masasını açıp ses aygıtlarından bak bakalım açık mı kapalı mı. Genişletmek için tıkla... Açık değil. Bu sorunu hala yaşıyorum.
117084 dedi: Bilgisayardaki sesi karşıya iletiyor. Denetim Masasını açıp ses aygıtlarından bak bakalım açık mı kapalı mı. Genişletmek için tıkla... Açık değil. Bu sorunu hala yaşıyorum.