Emir3635 Centipat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 16 2 Haziran 2020 #1 Merhaba, Ben benim kulaklığımdaki sesin mikrofonuma gitmesini istiyorum ama nasıl gidecek onu bilmiyorum. Anlatabilir misiniz?
Merhaba, Ben benim kulaklığımdaki sesin mikrofonuma gitmesini istiyorum ama nasıl gidecek onu bilmiyorum. Anlatabilir misiniz?
Burakerengky Centipat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 16 2 Haziran 2020 #2 Biraz daha detaylandırabilir misiniz?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 2 Haziran 2020 #3 Burakerengky dedi: Biraz daha detaylandırabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Masaüstü sesini mikrofon ile paylaşmak istiyor.
Burakerengky dedi: Biraz daha detaylandırabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Masaüstü sesini mikrofon ile paylaşmak istiyor.
KennyAceRip Kilopat Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 242 2 Haziran 2020 #4 Burakerengky dedi: Biraz daha detaylandırabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kulaktıkda kendi dinlediği sesin mikrofona gitmesini istiyor.
Burakerengky dedi: Biraz daha detaylandırabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kulaktıkda kendi dinlediği sesin mikrofona gitmesini istiyor.
Dietil Sülfat Centipat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 534 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #5 Emir3635 dedi: Merhaba, Ben benim kulaklığımdaki sesin mikrofonuma gitmesini istiyorum ama nasıl gidecek onu bilmiyorum. Anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyun ici sarki mi acmak istiyorsunuz?
Emir3635 dedi: Merhaba, Ben benim kulaklığımdaki sesin mikrofonuma gitmesini istiyorum ama nasıl gidecek onu bilmiyorum. Anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyun ici sarki mi acmak istiyorsunuz?
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 2 Haziran 2020 #6 Ses aygıtları altından Kayıt sekmesinde varsa Stereo Karışımı'nı etkinleştirin.
Emir3635 Centipat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 16 2 Haziran 2020 #7 Dietil Sülfat dedi: Oyun ici sarki mi acmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır bilgisayarımdaki seslerin konuştuğum kişiye gitmesini istiyorum o yüzden mikrofona vermem lazım sesi.
Dietil Sülfat dedi: Oyun ici sarki mi acmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır bilgisayarımdaki seslerin konuştuğum kişiye gitmesini istiyorum o yüzden mikrofona vermem lazım sesi.
Mevlüt Çetinkaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2017 Mesajlar 2.448 Makaleler 5 Çözümler 7 Yer Sancaktepe/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçı 2 Haziran 2020 #8 Utku Oktay arkadaşın dediği gibi Stereo Karışımı aktif hale getirmeniz ve gerekli ayarlamayı yapmanız lazım.
Utku Oktay arkadaşın dediği gibi Stereo Karışımı aktif hale getirmeniz ve gerekli ayarlamayı yapmanız lazım.
Emir3635 Centipat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 16 5 Haziran 2020 #9 Mevlüt Çetinkaya dedi: Utku Oktay arkadaşın dediği gibi Stereo Karışımı aktif hale getirmeniz ve gerekli ayarlamayı yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Sağ olun ikinize de yaptım ben dün dediğiniz şeyi yaparak.
Mevlüt Çetinkaya dedi: Utku Oktay arkadaşın dediği gibi Stereo Karışımı aktif hale getirmeniz ve gerekli ayarlamayı yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Sağ olun ikinize de yaptım ben dün dediğiniz şeyi yaparak.