Çözüldü Kulaklık takılı ama mikrofondan karşıya ses gitmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emin_1

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefon kulaklığını mikrofon olarak kullanmak için kasanın arkasındaki pembe girişe taktım, ayarlardan mikrofonu sına dediğimde hiç tepki vermiyor ama telefona taktığımda çalışıyor, nasıl çözemedim.

Çözüm
Nasıl kulaklık olmalı girişi vs çok anlamıyorum kasanın girişine mi takmam lazım biraz yardımcı olsan.

Çok karışık kafam ne yapacağımı bilmiyorum.

Sizin sorununuz galiba farklıymış şundan lazım size.
Mikrofon simgeli yeri PC'deki mikrofon simgeli yere kulaklık simgeli yeri de PC'deki kulaklık simgeli yere takıyosunuz bu kadar.
Kullandığınız uygulamada ses ayarlarından kulaklığınızın seçili olup olmadığını kontrol ediniz.

Jak girişiyle sadece hoparlör kısmına taktığınız için mikrofonu kullanamıyorsunuz. Telefonda tek girişten ikisi de hallediliyor bu durumda ya dönüştürücü almalısın ya da kulaklığı değiştirmen gerekiyor.

Kulaklık önerin varmı

Kulaklık önerin var mı?

Bende aynı sorunu yaşıyordum eski bilgisayarımda her türlü yolu denedim farklı kulaklık aldım (jak girişli) gene mikrofon çalışmadı, sürücüleri güncelledim, yeni ses kartı alıp denedim vesaire hiçbiri işe yaramadı 2 yıl falan mikrofon olmadan kullandım PC'yi en sonunda yeni sistem toplamaya başlayınca önce kulaklık aldım, aldığım kulaklıkta USB girişli jaklı değil onu sorun yaşadığım PC'ye taktığım anda çalıştı mikrofonu ben çözümü öyle buldum.

Kulaklık önerin varmı
Nasıl kulaklık olmalı girişi vs çok anlamıyorum kasanın girişine mi takmam lazım biraz yardımcı olsan

Çok karışık kafam ne yapacağımı bilmiyorum

Nasıl kulaklık olmalı girişi vs çok anlamıyorum kasanın girişine mi takmam lazım biraz yardımcı olsan.

Sizin sorununuz galiba farklıymış şundan lazım size.
Mikrofon simgeli yeri PC'deki mikrofon simgeli yere kulaklık simgeli yeri de PC'deki kulaklık simgeli yere takıyosunuz bu kadar.

Çözüm
Peki kulak üstü kulaklık alsam gene mi aynı şekilde yapmam lazım

Herhangi bir telefoncu veya elektronik aksesuar satan yerde bulabilirsiniz.

Peki kulak üstü kulaklık alsam gene mi aynı şekilde yapmam lazım
aldığınız kulaklık usb girişli olursa gerek yok, tavsiyem usb girişli alın , ben bunu kullanıyorum;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…