Çözüldü Kulaklık takılı ama mikrofondan karşıya ses gitmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emin_1

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefon kulaklığını mikrofon olarak kullanmak için kasanın arkasındaki pembe girişe taktım, ayarlardan mikrofonu sına dediğimde hiç tepki vermiyor ama telefona taktığımda çalışıyor, nasıl çözemedim.

Çözüm
Nasıl kulaklık olmalı girişi vs çok anlamıyorum kasanın girişine mi takmam lazım biraz yardımcı olsan.

Çok karışık kafam ne yapacağımı bilmiyorum.

Sizin sorununuz galiba farklıymış şundan lazım size.
Mikrofon simgeli yeri PC'deki mikrofon simgeli yere kulaklık simgeli yeri de PC'deki kulaklık simgeli yere takıyosunuz bu kadar.
Herhangi bir telefoncu veya elektronik aksesuar satan yerde bulabilirsiniz.

aldığınız kulaklık usb girişli olursa gerek yok, tavsiyem usb girişli alın , ben bunu kullanıyorum;
Orneğin bunu Rampage RM-K27 X-Jammer 3.5 MM 7 Renk Ledli Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları ve Özellikleri alsam aynı şekilde dönüştürücü mü almam lazım ?

Resimlerine kısaca bir bakarsanız kulaklığın yanında dönüştürücü çıkığını görebilirsiniz, kısaca evet dönüştürücü takmanız gerekiyor ve dönüştürücü kulaklığın yanında geliyor, her kulaklığın yanında dönüştürücü gelmeyebilir hediye gibi düşünün dönüştürücüyü hediye gibi veriyorlar.

Ayrıca sizin attığınız kulaklığı çok uzun bir süre kullandım ilk 9 aydan sonra jak yerinden kopmalar oldu belki benden kaynaklıdır bilmiyorum ben jak yerini banlayıp 1.5 yıl kadar kullandım.

Resimlerine kısaca bir bakarsanız kulaklığın yanında dönüştürücü çıkığını görebilirsiniz, kısaca evet dönüştürücü takmanız gerekiyor ve dönüştürücü kulaklığın yanında geliyor, her kulaklığın yanında dönüştürücü gelmeyebilir hediye gibi düşünün dönüştürücüyü hediye gibi veriyorlar.
Anladım çok teşekkürler.

Peki jaklı kulaklık oneriniz varmı max 800 tl

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı