Nasıl kulaklık olmalı girişi vs çok anlamıyorum kasanın girişine mi takmam lazım biraz yardımcı olsan.
Çok karışık kafam ne yapacağımı bilmiyorum.
Orneğin bunu Rampage RM-K27 X-Jammer 3.5 MM 7 Renk Ledli Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları ve Özellikleri alsam aynı şekilde dönüştürücü mü almam lazım ?Herhangi bir telefoncu veya elektronik aksesuar satan yerde bulabilirsiniz.
aldığınız kulaklık usb girişli olursa gerek yok, tavsiyem usb girişli alın , ben bunu kullanıyorum;
![]()
Gamepower Medusa Rainbow 7.1 Surround Oyuncu Kulaklık Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Gamepower Medusa Rainbow 7.1 Surround Oyuncu Kulaklık Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Orneğin bunu Rampage RM-K27 X-Jammer 3.5 MM 7 Renk Ledli Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları ve Özellikleri alsam aynı şekilde dönüştürücü mü almam lazım?
Anladım çok teşekkürler.Resimlerine kısaca bir bakarsanız kulaklığın yanında dönüştürücü çıkığını görebilirsiniz, kısaca evet dönüştürücü takmanız gerekiyor ve dönüştürücü kulaklığın yanında geliyor, her kulaklığın yanında dönüştürücü gelmeyebilir hediye gibi düşünün dönüştürücüyü hediye gibi veriyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.