yusuf ilter Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 26 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #1 Kulaklığım takılıyken bilgisayarımın mikrofonundan bir ses gelmiyor.
Arda Koç Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İmam 5 Eylül 2022 #2 Kulaklık ve mikrofon birleşik, mikrofonu bozuk olabilir. Kulaklığın markası ve modelini atabilme şansın var mı? Artı 0 Eksi
Kulaklık ve mikrofon birleşik, mikrofonu bozuk olabilir. Kulaklığın markası ve modelini atabilme şansın var mı?
KS KS yusuf ilter Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 26 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #3 Arda Koç dedi: Kulaklık ve mikrofon birleşik, mikrofonu bozuk olabilir. Kulaklığın markası ve modelini atabilme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... hocam pc tek jak girişli kulaklığı çekince mik çalışıyo fakat takınca çalışmıyo Artı 0 Eksi
Arda Koç dedi: Kulaklık ve mikrofon birleşik, mikrofonu bozuk olabilir. Kulaklığın markası ve modelini atabilme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... hocam pc tek jak girişli kulaklığı çekince mik çalışıyo fakat takınca çalışmıyo
Arda Koç Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İmam 5 Eylül 2022 #4 Model atabilirmisin Artı 0 Eksi
KS KS yusuf ilter Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 26 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #5 Arda Koç dedi: Model atabilirmisin Genişletmek için tıkla... tamam rampage x-core Artı 0 Eksi
Arda Koç Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İmam 5 Eylül 2022 #6 Kullandığın kulaklığın donanımı mikrofon özelliği barındırıyor. Artı 0 Eksi
KS KS yusuf ilter Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 26 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #7 Arda Koç dedi: Kullandığın kulaklığın donanımı mikrofon özelliği barındırıyor. Genişletmek için tıkla... Benim PC 1 jak girişli pc nin mikrofonunu kullanıyorum ama çalışmiyor Arda Koç dedi: Kullandığın kulaklığın donanımı mikrofon özelliği barındırıyor. Genişletmek için tıkla... pc sıfırladım önceden oluyordu Artı 0 Eksi
Arda Koç dedi: Kullandığın kulaklığın donanımı mikrofon özelliği barındırıyor. Genişletmek için tıkla... Benim PC 1 jak girişli pc nin mikrofonunu kullanıyorum ama çalışmiyor Arda Koç dedi: Kullandığın kulaklığın donanımı mikrofon özelliği barındırıyor. Genişletmek için tıkla... pc sıfırladım önceden oluyordu
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #8 Kutusundan bu ürün çıkmış olması lazım onu kullanmanız lazım mikrofon için. Artı 0 Eksi
KS KS yusuf ilter Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 26 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #9 ArthurMorgan33 dedi: Kutusundan bu ürün çıkmış olması lazım onu kullanmanız lazım mikrofon için. Eki Görüntüle 1508407 Genişletmek için tıkla... pc tek jak girişli ArthurMorgan33 dedi: Kutusundan bu ürün çıkmış olması lazım onu kullanmanız lazım mikrofon için. Eki Görüntüle 1508407 Genişletmek için tıkla... pc mikrofonu o var Artı 0 Eksi
ArthurMorgan33 dedi: Kutusundan bu ürün çıkmış olması lazım onu kullanmanız lazım mikrofon için. Eki Görüntüle 1508407 Genişletmek için tıkla... pc tek jak girişli ArthurMorgan33 dedi: Kutusundan bu ürün çıkmış olması lazım onu kullanmanız lazım mikrofon için. Eki Görüntüle 1508407 Genişletmek için tıkla... pc mikrofonu o var
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #10 yusuf ilter dedi: PC tek jak girişli. Genişletmek için tıkla... O zaman pek mümkün değil. Artı 0 Eksi