Kulaklik takılıyken bilgisayarin mikrofonunu kullanmak

paiffu

Decapat
Daha fazla  
Iyi aksamlar herkese. Kulakligimin mikrofonu sorun cikartmaya basladi cozemedim bozuldu diye tahmin ediyorum cok da kaliteli değildi zaten. Bilgisayarimin kendi mikrofonu var kulaklık kullanirken onu kullanmak istiyorum. Kulaklik ASUS TUF H5 Lite, tek jakli hem mikrofon hem kulakligin kendisi icin. Herhangi bir surucusu de yok. Ses denetim masasinda kulakligin kendi mikrofonu icin ayri bir aygit gozukmedigi icin nasıl yapabilecegimi cozemedim. Yardim edebilirseniz cok sevinirim simdiden teşekkür ederim.

Hocam görev çubuğundan hoparlör kısmına sağ tıklayın ses efektine tıklayın orna kayıt kısmına girin oradan kulaklık microfonunu bulun ve sağ tıklayın ve devre dışı bırak tuşuna basın sonra oradan bilgisayar mikrofonunu bulun ve sağ tıklayıp etkinleştir e tıklayın bilgisayar mikrofonuna geçiş yapmış olacaksınızdır.

Hocam görev çubuğundan hoparlör kısmına sağ tıklayın ses efektine tıklayın orna kayıt kısmına girin oradan kulaklık microfonunu bulun ve sağ tıklayın ve devre dışı bırak tuşuna basın sonra oradan bilgisayar mikrofonunu bulun ve sağ tıklayıp etkinleştir e tıklayın bilgisayar mikrofonuna geçiş yapmış olacaksınızdır.
Demeye calistigim da o orada kulaklik ve bilgisayar ayri degil sadece "Mikrofon" diye gecen bır aygit var. O yuzden ayarlayamiyorum.
1644010172322.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı