5 531337 Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 2.862 Çözümler 2 21 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar kısa saçlı biri kulaklık taksa kafasında göçük olabilir mi internette bayağı görüyorum da. . Son düzenleme: 21 Ocak 2023
Arkadaşlar kısa saçlı biri kulaklık taksa kafasında göçük olabilir mi internette bayağı görüyorum da. .
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #2 531337 dedi: Arkadaşlar kısa saçlı biri kulaklık taksa kafasında göçük olabilir mi internette bayağı görüyorum da. Genişletmek için tıkla... Kalır sert plastikse bence ve saçları o kısmı örtmüyorsa kalır çevremde var böyle kişiler. Örnek: Raane(sanırım böyle yazılıyor) ve güven.
531337 dedi: Arkadaşlar kısa saçlı biri kulaklık taksa kafasında göçük olabilir mi internette bayağı görüyorum da. Genişletmek için tıkla... Kalır sert plastikse bence ve saçları o kısmı örtmüyorsa kalır çevremde var böyle kişiler. Örnek: Raane(sanırım böyle yazılıyor) ve güven.
5 531337 Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 2.862 Çözümler 2 21 Ocak 2023 #3 Demorlius dedi: Kalır sert plastikse bence ve saçları o kısmı örtmüyorsa kalır çevremde var böyle kişiler. Örnek: Raane(sanırım böyle yazılıyor) ve güven. Genişletmek için tıkla... Zaten onun için sormuştum sjsjsjsj.
Demorlius dedi: Kalır sert plastikse bence ve saçları o kısmı örtmüyorsa kalır çevremde var böyle kişiler. Örnek: Raane(sanırım böyle yazılıyor) ve güven. Genişletmek için tıkla... Zaten onun için sormuştum sjsjsjsj.