Kulaklık tavsiyesi

Nova Pro'yla aynıdır diye düşünüyorum kulaklığı uzun süreli kullanımda kafa bandı herhangi bir ağrı veya bir rahatsızlık yapıyor mu?

Yaşatmıyor bu 1 hafta tatilim vardı her gün 5 6 saat oyun oynadım bayağı rahat tabii benim eski kulaklık Logitech G335 idi belki o yüzden de aşırı rahat gelmiş olabilir.

Bu bahseddiğiniz sıkma kulak pedleri tarafından mı geliyor yoksa kafa bandından komple kafayı mı sıkıyor?

Kafa bandından geliyor diye biliyorum incelemeler onu kastediyor. Kafa bandı zamanla esnekliğini yitirebiliyor ama çok kısa sürede olacağını sanmıyorum. Yedek parçası satılıyor zaten. Gözlükle kullanımda sıktığını söyledikleri için Nova 7 almaktan vazgeçmiştim.

Kablolu alacaksanız Nova Pro. Kablosuz alacaksanız mikrofon iyi olsun derseniz Nova 5, aynı anda aktif BT+Wireless bağlantısı için ve 3.5mm jaklı da kullanayım derseniz Nova 7.

Güncelleme: Nova 7P fiyatı Nova 5 seviyesinde ancak donanımsal chatmix tekerleği bulunmuyor. PlayStation öncelikli model olduğundan tekerleği sidetone ayarında işe yarıyor. Bu nedenle Nova 5X almıştım. Nova 5 serisindeki donanımsal olarak chatmix tekerleği bulunan tek modeldi. Her türlü sonar yazılımına ihtiyaç duyuluyor tek farkı kulaklık üzerinden yapabilme opsiyonu.

Son düzenleme:

Nova Pro wireleesi on planda tutuyorum rahatlik konfor vs ayni seviyedeyse 7 ve 5 modeliyle gamedac ozelligi ve batarya şarj etme ozellikleri cok cazip geldi.

Nova Pro wireleesi on planda tutuyorum rahatlik konfor vs ayni seviyedeyse 7 ve 5 modeliyle gamedac ozelligi ve batarya şarj etme ozellikleri cok cazip geldi.

Hocam kulaklığın sağ ve sol kısmında hafif yukarı çek kafa bandı çok sıkmıyor ve o zaman bayağı rahat oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…