Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 2.098 Çözümler 8 3 Kasım 2025 #1 Anker Q21i aldım, Max 5W destekliyor yazıyor kutusunda sanırım. Redmi Note 8 adaptörü ile şarj etsem problem yaratır mı?
Anker Q21i aldım, Max 5W destekliyor yazıyor kutusunda sanırım. Redmi Note 8 adaptörü ile şarj etsem problem yaratır mı?
Çözüm KojiroHyuga04 3 Kasım 2025 Merhaba. Adaptörden gereken güç çekilecektir. Sorun oluşturmaz. 45W Samsung adaptörüyle 1W çeken Buds 2 Pro'yu şarj ediyorum, sorun oluşturmuyor.
Merhaba. Adaptörden gereken güç çekilecektir. Sorun oluşturmaz. 45W Samsung adaptörüyle 1W çeken Buds 2 Pro'yu şarj ediyorum, sorun oluşturmuyor.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.979 Makaleler 18 Çözümler 461 Yer Valisiz Vilayet! 3 Kasım 2025 #2 Merhaba. Adaptörden gereken güç çekilecektir. Sorun oluşturmaz. 45W Samsung adaptörüyle 1W çeken Buds 2 Pro'yu şarj ediyorum, sorun oluşturmuyor. Artı 3 Eksi Çözüm
Merhaba. Adaptörden gereken güç çekilecektir. Sorun oluşturmaz. 45W Samsung adaptörüyle 1W çeken Buds 2 Pro'yu şarj ediyorum, sorun oluşturmuyor.
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.763 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2025 #3 Problem olmaz cihazlar kendi ayarlıyor ne kadar güç çekeceğini, apatörün gücünün yetmesi yeterli. Artı 0 Eksi
ilkay kalfa Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 900 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Gskill:16 Gb (2x8) Ram R5 5500 Msı rtx 3060 1tb m2 ssd Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2025 #4 Sorun olmaz. Artı 0 Eksi
ioybs Picopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 526 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 ti 64 gb ram INTEL Core i7 12700F 3.6GHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Kasım 2025 #5 Eldrithc dedi: Anker Q21i aldım, Max 5W destekliyor yazıyor kutusunda sanırım. Redmi Note 8 adaptörü ile şarj etsem problem yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer adaptör orijinalse sorun olmaz. Artı 0 Eksi
Eldrithc dedi: Anker Q21i aldım, Max 5W destekliyor yazıyor kutusunda sanırım. Redmi Note 8 adaptörü ile şarj etsem problem yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer adaptör orijinalse sorun olmaz.
KS KS Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 2.098 Çözümler 8 3 Kasım 2025 #6 Kullanıyorum o hâlde, teşekkürler herkese. Kulaklık patlarsa konudakileri bulurum ama. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.979 Makaleler 18 Çözümler 461 Yer Valisiz Vilayet! 3 Kasım 2025 #7 Eldrithc dedi: Kullanıyorum o hâlde, teşekkürler herkese. Kulaklık patlarsa konudakileri bulurum ama. Genişletmek için tıkla... Sorun oluşturmayacaktır hocam, aksi bir durumda düşünürüz gerisini Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Artı 0 Eksi
Eldrithc dedi: Kullanıyorum o hâlde, teşekkürler herkese. Kulaklık patlarsa konudakileri bulurum ama. Genişletmek için tıkla... Sorun oluşturmayacaktır hocam, aksi bir durumda düşünürüz gerisini Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
ioybs Picopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 526 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 ti 64 gb ram INTEL Core i7 12700F 3.6GHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Kasım 2025 #8 Eldrithc dedi: Kullanıyorum o hâlde, teşekkürler herkese. Kulaklık patlarsa konudakileri bulurum ama. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. Artı 0 Eksi
Eldrithc dedi: Kullanıyorum o hâlde, teşekkürler herkese. Kulaklık patlarsa konudakileri bulurum ama. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
KS KS Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 2.098 Çözümler 8 3 Kasım 2025 #9 KojiroHyuga04 dedi: Sorun oluşturmayacaktır hocam, aksi bir durumda düşünürüz gerisini Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Genişletmek için tıkla... Garantisi sizseniz sorun yok . Teşekkürler iyi forumlar. ioybs dedi: Hayırlı olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Sorun oluşturmayacaktır hocam, aksi bir durumda düşünürüz gerisini Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Genişletmek için tıkla... Garantisi sizseniz sorun yok . Teşekkürler iyi forumlar. ioybs dedi: Hayırlı olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.763 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2025 #10 Eldrithc dedi: Kullanıyorum o hâlde, teşekkürler herkese. Kulaklık patlarsa konudakileri bulurum ama. Genişletmek için tıkla... Adaptör orijinalse sorun olmaz hocam klavye, gamepad, kulaklık her şeyimi 67 watt şarj aleti ile şarj ediyorum. Artı 0 Eksi
Eldrithc dedi: Kullanıyorum o hâlde, teşekkürler herkese. Kulaklık patlarsa konudakileri bulurum ama. Genişletmek için tıkla... Adaptör orijinalse sorun olmaz hocam klavye, gamepad, kulaklık her şeyimi 67 watt şarj aleti ile şarj ediyorum.