eakn59 Hectopat Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 331 Çözümler 1 6 Ocak 2020 #1 Yeni bir kulaklık aldım ve mikrofonu görmüyordu, ben de mikrofon jakını elimle iterek mikrofonu kullanılabilir hale soktum. Bir baktım kulaklığı devre dışı bırakmış. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2020
Yeni bir kulaklık aldım ve mikrofonu görmüyordu, ben de mikrofon jakını elimle iterek mikrofonu kullanılabilir hale soktum. Bir baktım kulaklığı devre dışı bırakmış. Ne yapabilirim?
Çözüm MayCrasH 6 Ocak 2020 Böyle bir kablo işinizi görecektir. Bludfire Kulaklık-Mikrofon Dönüştürücü Y Kablo Fiyatı Bludfire Kulaklık-Mikrofon Dönüştürücü Y Kablo en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Böyle bir kablo işinizi görecektir. Bludfire Kulaklık-Mikrofon Dönüştürücü Y Kablo Fiyatı Bludfire Kulaklık-Mikrofon Dönüştürücü Y Kablo en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2020 #2 Kulaklık nedir? Bilgisayar nedir? Artı 0 Eksi
KS KS eakn59 Hectopat Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 331 Çözümler 1 6 Ocak 2020 #3 Kulaklık market kulaklığı. Bilgisayar Casper Nirvana i7-4790 MSI 1650 Super 8GB RAM. Artı 0 Eksi
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2020 #4 Böyle bir kablo işinizi görecektir. Bludfire Kulaklık-Mikrofon Dönüştürücü Y Kablo Fiyatı Bludfire Kulaklık-Mikrofon Dönüştürücü Y Kablo en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Artı 0 Eksi Çözüm
Böyle bir kablo işinizi görecektir. Bludfire Kulaklık-Mikrofon Dönüştürücü Y Kablo Fiyatı Bludfire Kulaklık-Mikrofon Dönüştürücü Y Kablo en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
KS KS eakn59 Hectopat Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 331 Çözümler 1 6 Ocak 2020 #5 MayCrasH dedi: Böyle bir kablo işinizi görecektir. Bludfire Kulaklık-Mikrofon Dönüştürücü Y Kablo Fiyatı Bludfire Kulaklık-Mikrofon Dönüştürücü Y Kablo en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Kablo fiyatı ile kafa kafaya aldığım için kulaklığı iade edeceğim başka bir ürün bakacağım çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: Böyle bir kablo işinizi görecektir. Bludfire Kulaklık-Mikrofon Dönüştürücü Y Kablo Fiyatı Bludfire Kulaklık-Mikrofon Dönüştürücü Y Kablo en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Kablo fiyatı ile kafa kafaya aldığım için kulaklığı iade edeceğim başka bir ürün bakacağım çok teşekkür ederim.