sapocelo Megapat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2017 #1 Kulaklığımın ayrıştırıcı aparatı bozuldu. Ben de yenisini almayı düşünüyorum. Aklımdaki tek soru alacağım ürünün kalitesi ve kullanım süresi, bu konuda bana iyi bir ürün önerebilir misiniz? Ben böyle bir şey buldum ama kalitesinden emin değilim: Logilink Ca0020 4 Pin 3.5mm Stereo Dişi - 2 X Stereo Erkek, 0.15m - n11.com Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2017
Kulaklığımın ayrıştırıcı aparatı bozuldu. Ben de yenisini almayı düşünüyorum. Aklımdaki tek soru alacağım ürünün kalitesi ve kullanım süresi, bu konuda bana iyi bir ürün önerebilir misiniz? Ben böyle bir şey buldum ama kalitesinden emin değilim: Logilink Ca0020 4 Pin 3.5mm Stereo Dişi - 2 X Stereo Erkek, 0.15m - n11.com
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.025 Çözümler 86 7 Eylül 2017 #2 Bulabildiğin kablosu çok ince olmayan en ucuz ürünü alabilirsin, zaten baktığın ürün de Aliexpress'de 1 doların altında.
Bulabildiğin kablosu çok ince olmayan en ucuz ürünü alabilirsin, zaten baktığın ürün de Aliexpress'de 1 doların altında.