Kulaklık ve mikrofonu ayıran aparatIN 3.5 mm olmaması sorun olur mu?

metehan388

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, IEM kulaklık için aparat alacağım bunlar oluyor mu? 3.5mm girişe oluyor mu yani?

Screenshot_20250515_081911_Dolap.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Soruyu tam anlamadım ama bu resimdeki 2 jak 3.5mm. Taktığın kulaklıkta da jak kısmında 3 boğum(çizgi) olmalı.

Soruyu tam anlamadım ama bu resimdeki 2 jak 3.5mm. Taktığın kulaklıkta da jak kısmında 3 boğum(çizgi) olmalı.

Hocam IEM kulaklık için alacağım anakarta takacağım için alacağım almıyorumda adam yanında bunu da ekleyebilirim diyor başka böyle ayıran aparatlara baktım onlarda 2 çizgili.

2 çizgili olması normal zaten bunun olayı 4 kısmı ayırıp 2 tane 3 kısımlıya çevirmek bu cihaza takacağın kulaklık 3 çizgili olmalı. Tahmin ediyorum ki zaten öyledir. PC headphone splitter yazarak araştırabilirsin. Bence ekte ki splitteri takarak sorunsuz kullanabilirsin.

2 çizgili olması normal zaten bunun olayı 4 kısmı ayırıp 2 tane 3 kısımlıya çevirmek bu cihaza takacağın kulaklık 3 çizgili olmalı. Tahmin ediyorum ki zaten öyledir. PC headphone splitter yazarak araştırabilirsin. Bence ekte ki splitteri takarak sorunsuz kullanabilirsin.

Ha hocam sağ olun bende bunun ismi tam olarak ne diye geçiyor diyordum ve şimdi anladım mantığını 3.5 mm ses ve mikrofon jack girişine, anakarta oluypr yani her türlü tangzu WAN er alacaktımda onun yanında gelecek o yüzden sordum.

Hocam ben bunu aldım da bu yanlış mı

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250515_181119_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20250515_181119_Amazon Shopping.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
Ha hocam sağ olun bende bunun ismi tam olarak ne diye geçiyor diyordum ve şimdi anladım mantığını 3.5 mm ses ve mikrofon jack girişine, anakarta oluypr yani her türlü tangzu WAN er alacaktımda onun yanında gelecek o yüzden sordum.

Hocam ben bunu aldım da bu yanlış mı?

Hayır doğru bu da benzerlikler veya farklılıklar olabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı