Kulaklık ve mouse önerisi

BarkınArga

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,
Yıllardır HyperX Cloud 2 kullanıyorum, her açıdan memnun kaldım açıkçası ancak çok uzun süredir kullandığım için ses kartı bozuldu (çok önemli değildi) ve kozmetik olarak yıprandı. Değişim için SteelSeries Arctis nova 7 ve SteelSeries Aerox 5 Wireless aldım ancak SteelSeries hiç rahat değildi, iade ettim.

Mağazalarda Razer Kraken V3 gördüm rahat bir şeye benziyordu, forumda BlackShark V2 çok öneriliyor ama deneme fırsatım olmadı. Mouseden memnun kaldım ama set olarak aldığım için birlikte iade ettim. Mouselerin makro yerleri çok garip geliyor bana Logitech G502s iyi geldi bir tek yan makrolara basamıyorum sol Click'e yakın makrolu bir mouse öneriniz varsa iyi olur.

Özet: HyperX Cloud 2'den daha kötü olmayan bir kulaklık ve sol Click'e yakın makrosu olan bir mouse aramaktayım. Kablosuz deneyim bana bir şey katmadı hatta şarjını düşünmek istemiyorum hiç kablolu ürünler alacağım.

Bütçe: bütçe de serbestim ama çok yükseklere çıkma gereği duymuyorum SteelSeries sonrası gereksiz geldi. Kulaklık için maximum 3000TL, mouse için ise maksimum 1500TL planlıyorum ama çok takılmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…