semih3rnandez Femtopat Katılım 11 Şubat 2025 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #1 Merhaba. Benim düşük bütçeli kulaklığa ve fareye ihtiyacım var. Genelde FPS oyunlari oynuyorum. 1K'ya civarına Attack Shark R1 almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Yoksa daha iyi bir seçenek var mı? 1K'ya Havit'in Fuxi H3 ve H2002D modelinin arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2025
Merhaba. Benim düşük bütçeli kulaklığa ve fareye ihtiyacım var. Genelde FPS oyunlari oynuyorum. 1K'ya civarına Attack Shark R1 almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Yoksa daha iyi bir seçenek var mı? 1K'ya Havit'in Fuxi H3 ve H2002D modelinin arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.857 Makaleler 1 Çözümler 17 29 Mart 2025 #2 Mouse için Temu'dan Ajazz AJ159 al geç. Kulaklık da H2002P al geç.
balbayres Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #3 semih3rnandez dedi: Merhaba. Benim düşük bütçeli kulaklığa ve fareye ihtiyacım var. Genelde FPS oyunlari oynuyorum. 1K'ya civarına Attack Shark R1 almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Yoksa daha iyi bir seçenek var mı? 1K'ya Havit'in Fuxi H3 ve H2002D modelinin arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Kulaklığı bilmiyorum ama Attack Shark R1 rahatlıkla alabilirsin güzel ürün.
semih3rnandez dedi: Merhaba. Benim düşük bütçeli kulaklığa ve fareye ihtiyacım var. Genelde FPS oyunlari oynuyorum. 1K'ya civarına Attack Shark R1 almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Yoksa daha iyi bir seçenek var mı? 1K'ya Havit'in Fuxi H3 ve H2002D modelinin arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Kulaklığı bilmiyorum ama Attack Shark R1 rahatlıkla alabilirsin güzel ürün.