Kulaklık vs Mikrofon almak

TheBoraw

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi 785gm-51 Anakart, AMD Phenom II 4x 945 İşlemci, AMD Radeon HD 6670 Ekran Kartı, 12 Gb Ram, Windows 10, 1 SSD 2 HDD, PL-9258 PSU
Meslek
Öğrenci
Yaklaşık 3-4 senedir Rampage Pulsar kulaklık kullanıyorum. Son zamanlarda sesim karşı tarafa az gitmeye başladı, bu yüzden bir mikrofon arayışına girdim. Bunun yanında, amatörce kendi başıma yaptığım dublaj işi için telefon mikrofonu artık yetersiz gelmeye başladı.

Bütçem 1600 TL, biraz üzerine çıkabilirim, bu yüzden rahatça önerilerinizi paylaşabilirsiniz. BM800BT VR yanına Phantom V48 almayı planlıyordum ama bir yandan da kablosuz bir kulaklık almayı düşündüm. Şu anki kulaklığım çok terletiyor, beni bayıyor ve başımı aşırı derecede sıkıp ağrı yapıyor.

Şimdi sizce önceliğim mikrofon mu olmalı, olmalıysa hangi model önerirsiniz? Yoksa kulaklık mı öncelikli olmalı, olmalıysa hangi modeli önerirsiniz? Kablosuz, mikrofonu kaliteli ve hafif bir kulaklık tercih ederim.

Teşekkür ederim, iyi Sosyaller!

Son düzenleyen: Moderatör:
Havit H2002P.

Mikrofon al. Şuan kulaklık olarak herhangi bir performans sıkıntın yoksa mikrofon al. Daha sonra kulaklığın bozulursa 900-1000TL IEM alır geçersin ses kalitesi olarak 2000-3000TL kafa üstü kulaklıklar ile yarışır.

Hocam bu tükenmiş başka öneriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…