Z zipzap Femtopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #1 Herkes merhaba arkadaşlar. Kulaklığım telefonda çok kaliteli ses verirken bilgisayarda çok kötü ses veriyor ve bas hiç yok. 2-3 gündür araştırıyorum. Windows sorunuymuş, bunu nasıl çözerim? Daha önce yaşayan var mı?
Herkes merhaba arkadaşlar. Kulaklığım telefonda çok kaliteli ses verirken bilgisayarda çok kötü ses veriyor ve bas hiç yok. 2-3 gündür araştırıyorum. Windows sorunuymuş, bunu nasıl çözerim? Daha önce yaşayan var mı?
QuickTimeEvent_Lover Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #2 Ben Windows sorunu olduğunu sanmıyorum kesin ses ayarlarında Hz değerleri veya Bit derinliği değişmiş olabilir. Artı 0 Eksi
Ben Windows sorunu olduğunu sanmıyorum kesin ses ayarlarında Hz değerleri veya Bit derinliği değişmiş olabilir.
KS KS Z zipzap Femtopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #3 QuickTimeEvent_Lover dedi: Ben Windows sorunu olduğunu sanmıyorum kesin ses ayarlarında Hz değerleri veya Bit derinliği değişmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... nasıl düzeltebilirim bilgin var mı acaba dostum Artı 0 Eksi
QuickTimeEvent_Lover dedi: Ben Windows sorunu olduğunu sanmıyorum kesin ses ayarlarında Hz değerleri veya Bit derinliği değişmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... nasıl düzeltebilirim bilgin var mı acaba dostum