ilkerkan Yoctopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #1 Merhaba. Ben dinlediğim müziği karşı tarafa iletmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
nhopel Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #2 ilkerkan dedi: Merhaba. Ben dinlediğim müziği karşı tarafa iletmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Steam'den Soundpad alıp yapabilirsin. 10TL YouTube'dan falan istediğin müziği indirip soundpada yüklersin olur biter.
ilkerkan dedi: Merhaba. Ben dinlediğim müziği karşı tarafa iletmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Steam'den Soundpad alıp yapabilirsin. 10TL YouTube'dan falan istediğin müziği indirip soundpada yüklersin olur biter.
ilkerkan Yoctopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #3 nhopel dedi: Steam'den Soundpad alıp yapabilirsin. 10TL YouTube'dan falan istediğin müziği indirip soundpada yüklersin olur biter. Genişletmek için tıkla... omegle gibi sitelerde işe yarar mı?
nhopel dedi: Steam'den Soundpad alıp yapabilirsin. 10TL YouTube'dan falan istediğin müziği indirip soundpada yüklersin olur biter. Genişletmek için tıkla... omegle gibi sitelerde işe yarar mı?
Burak5415 Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 3.406 Çözümler 36 Yer Sakarya/Adapazarı Daha fazla Sistem Özellikleri R5 2400G - VEGA 11 - 8X2 16 GB DDR4 - 240GB M2 Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #4 ilkerkan dedi: Omegle gibi sitelerde işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Yarar mikrofonunu kullanan her yerde çalışır
ilkerkan dedi: Omegle gibi sitelerde işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Yarar mikrofonunu kullanan her yerde çalışır
nhopel Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #5 ilkerkan dedi: Omegle gibi sitelerde işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Bilgisayarına takılı mikrofona sesi iletiyor zaten mikrofon kullanılan bütün şeylerde kullanılıyor. Modlu GTA San Andreas yani MTA da bile kullanıyorum. Dosya Ekleri resim_2023-05-07_173328653.png 24 KB · Görüntüleme: 55
ilkerkan dedi: Omegle gibi sitelerde işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Bilgisayarına takılı mikrofona sesi iletiyor zaten mikrofon kullanılan bütün şeylerde kullanılıyor. Modlu GTA San Andreas yani MTA da bile kullanıyorum.
ilkerkan Yoctopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #6 Burak5415 dedi: Yarar mikrofonunu kullanan her yerde çalışır Genişletmek için tıkla... sağ olun.