Rehber Kulaklıktan basit birkaç yöntemle en iyi ses/oyun performansı nasıl alınır?

Bu konudaki mesajların bildirimi nedense gelmiyor, ben de YKS'ye hazırlandığımdan pek bakamıyorum, geç döndüğüm için kusura bakma.

Güncelleme çok fark ediyor mu ki? Sırf codec yüzünden yeni telefona geçmeye pek gerek yok gibi.

Wavelette yoksa Squiglink'e bakabilirsin, wavelete göre daha fazla ölçüm kaydı var. Aşağıya autoeq yapılmış ekolayzır dosyasını ekledim, wavelete girip import edeceksin sadece.

Bir de wavelet bazı cihazlarda ses kalitesini düşürebiliyor, onun yerine Poweramp kullanabilirsin. Yapmak istersen nasıl yapacağını anlatırım.

Limitleyicideki ayarları değiştirirsen basitçe telefon sesi işleyip daha cızırtısız bir ekolayzır yapmaya çalışıyor ama bu sırada ses kalitesi düşüyor, yani post gain dışındakileri ellemeden kullanman en iyisi.

Hocam Corsair HS80 kablolu için önerdiğiniz ekolayzer ayarı nedir?

Rehberdeki ayarları uygulayabilirsin, bu ayarlar hoşuna gitmiyorsa biraz daha sakin, konforlu çalan bir ekolayzır yapımını gösterebilirim.

@Lancia Delta S4 hocam superlux HD681 için önerdiğiniz PCI Express bir ses kartı var mı?

Kulaklık zaten giriş seviyesi olduğu için dandik bir ses kartı almaktansa hiç almamak daha iyi bence.

Rehberdeki ayarları uygulayabilirsin, bu ayarlar hoşuna gitmiyorsa biraz daha sakin, konforlu çalan bir ekolayzır yapımını gösterebilirim.
Gösterebilir misin hocam? Bu arada ekolayzırı iCUE üzerinden yapacağım macte olduğum için.

@Lancia Delta S4 anladım. Pekâlâ o zaman stüdyo kulağını öneriniz var mı? Aşağı yukarı 2500TL kulaklığa, 1000TL ses kartına verebilirim. Ses kartı almak durumunda olduğumu düşünüyorum çünkü kullandığım anakartın ses kartı gerçekten kötü. Eğer derseniz gerçekten gerek yok iki bütçeyi de birbirine katabilirim. Mesela şunun gibi:

Kolaylıklar dilerim hocam hiç sorun değil tabii ki. Telefonum değiştirmeyi zaten düşünüyordum denk gelmiş oldu. Wavelet dosyasını da ben göremedim de nereye attınız.

Kolaylıklar dilerim hocam hiç sorun değil tabii ki. Telefonum değiştirmeyi zaten düşünüyordum denk gelmiş oldu. Wavelet dosyasını da ben göremedim de nereye attınız.
Atmayı unuttum galiba, şimdi ekledim.

Hi-Fi kulaklıklar Türkiye'de hiç popüler olmadığı için Türkiye'de pahalıya satılıyor, yurt dışından getirmek de yeni vergi kanunundan sonra riskli oldu.
Güzel bir yükseltme hissedeceğin en ucuz ve güzel kulaklık AKG K361, şu an Türkiye'de 5000TL'ye satılıyor. Joker için pek bir yorum yapamıyorum, internetteki yorumlar ne iyi ne kötü.
Bir de forumda shenzen Audio'dan vergi olmadan ürün alabilen birkaç kişi var, istersen orayı da deneyebilirsin.

Ses kartı yine o kötü anakart üzerinden geçtiği için DAC almak daha mantıklı.

Şu an shenzen Audio'dan toplamda 125 dolar civarına Moondrop dawn Pro ve joker alabilirsin, ya da sadece 45 dolara dawn Pro'yu alıp ileride bütçen olursa kulaklık yükseltmesi yaparsın(bence daha mantıklı).

Eğer ses kalitesine önem veriyorsan kulak içi kulaklıklar bu bütçede çok daha mantıklı, Moondrop aira 2 veya truthear hexa düşünebilirsin.

Dosya Ekleri

• Samsung Galaxy Buds3 Pro Graphic Filters.txt
    1,3 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Hocam merhaba bana okulda ders çalışırken kullanabileceğim kaliteli uzun süre sıkıntı çıkarmayacak 3000- 3500 arası bir kulaklık önerebilir misin? Uzun süreli kullanımda ağrı yapmasa. Ve dış dünyayla bağlantıyı müzik açmasam bile fark edilir şekilde kesen bir kulaklık olsa çok iyi olur. Önerilerinize açığım. Teşekkürler.

Gece gece ansızın gelen kulaklığın ses kalitesini arttırma perilerini mutlu ettim. Yardımın için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…