Rehber Kulaklıktan basit birkaç yöntemle en iyi ses/oyun performansı nasıl alınır?

Basit birkaç ekolayzır ayarıyla uğraşırım diyorsan ve telefonun androidse Soundcore Liberty 4, uğraşmam diyorsan Nothing Ear 2 alabileceğin en iyi kulaklıklar.
Ekolayzır işi çok basit, ben yardım edeceğim.

Rampage sn r 71 Pro

Merhaba hocam iOS ve Android için EQ ayarları önerir misiniz? Liberty 4nc modeli.

Hocam selamlar
Realme buds Air 6 pro bekliyorum. Fiyat beklentim 3-3.5 arası olur diye düşünüyorum. Sizce bu fiyat bantlarinda tercih edilir mi?

Hocam selamlar.
Realme Buds Air 6 Pro bekliyorum. Fiyat beklentim 3-3.5 arası olur diye düşünüyorum. Sizce bu fiyat bantlarinda tercih edilir mi?

Geleceğinin bilgisi var mıki? O fiyatlarda gelirse çok iyi olur ama sanmıyorum.

Merhaba hocam iOS ve Android için EQ ayarları önerir misiniz? Liberty 4nc modeli.

Neden ikisi için de istiyorsun? Android'e ayarı uygulamak değil de ayarı hazırlamak biraz uğraştırıyor, boşuna uğraşmamak için sordum. Bir de IOS'ta tam olarak ekolayzır yapılmıyor bilgin olsun.
Ekolayzır soruları çok gelmeye başladı, acelesi yoksa bu iki gün içinde yeni bir rehber açmayı düşünüyorum, biraz beklersen oradan yaparsın.

Geleceğinin bilgisi var mıki? O fiyatlarda gelirse çok iyi olur ama sanmıyorum.
Realme destekle görüşmeme istinaden geleceğinin bilgisini verdiler. Fiyat olarak temennim o yönde.peki diyelim ki 5 bin TL ye geldi cihaz,bu bantta tercih edilir mi? Açıkçası versus gibi siteler kafamı çok karıştırıyor. Sadece teknik verilerle cihaz alınmaz elbette ancak liberty 4 un puanı da 76,buds Air e 100 puan vermişler. Bu da enteresan tabi daha üst segment cihazlar bile 85-95 puanlarda. Versusa da dxomark muamelesi mi yapmak gerek?
Elimde orta kalite bir tws var(tcl s600),günde 1 saat civarı müzik dinlemek için almak istiyorum. Bendeki kulaklıgin şarjı idare ediyor ama kapasitesi azaldı baya,ldac desteği de yok. Bu yüzden arayistayim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…