Rehber Kulaklıktan basit birkaç yöntemle en iyi ses/oyun performansı nasıl alınır?

Versus, rtings gibi siteler DxOMark'tan da kötü. Özellikle ses kalitesinde çok mantıksız yerlere puan veriyorlar.

İnternette düzgün bir incelemesi olmadığı için net bir yorum yapamıyorum ama Liberty 4'ten biraz daha iyi olacağını düşünüyorum, 5000TL altında alınabilecek en iyi kulaklık olur yüksek ihtimal.

Wavelet ve Poweramp equalizer kullanamayanlar için de bir alternatif olsa güzel olurmuş. Android 8'li bir telefon kullanıyorum 9 istiyor programlar.

Poweramp 2011 civarında yazılmış bir program. Yani mantıken çalıştırabiliyor olması lazım.
Poweramp'ta sorun yok da, poweramp equalizer'da sıkıntı var. İnternette 3 sürümü var hepsi de android 9+

@Lancia Delta S4

Öncelikle emeğiniz için teşekkürler. Güzel bir rehber olmuş. Windows ayarlarıyla ilgili ekran görüntüsü tıklandığında hata veriyor ve görüntülenemiyor. Ayrıca naçizane bir önerim var dikkate alırsanız eğer. Windows 11 (en güncel o olduğu için 11 yazdım) için kaliteli müzik nasıl dinlenir hangi ince ayarlar yapılmalı belirttiğiniz a2DP driver ince ayarları nelerdir? Vb bir rehber hazırlarsanız yararlı olacağı kanaatindeyim. Mesela Macbooktan harici bir DAC cihazına USB ile bağlantı yapıp çok iyi ses alıyorum Apple Music ile birlikte. Ama güncel bir Windows 11 laptopum var ve onunla yaptığım bağlantıda (hangi uygulama olursa olsun) aynı ses kalitesini alamıyorum. Ayarları Mac kadar basit değil ve daha karışık. Böyle düşünen ve bu tür bir rehber isteyen arkadaşlar beğenirse böyle bir rehbere ne kadar ihtiyacımız var daha iyi anlarız

Uygun bir vakit bulursam buraya ekleme yaparım ama bildiğim kadarıyla bahsettiklerim dışında bir ayar yok. Yine de bir tur araştırma yaparım.
A2DP'de de ekstra bir ayar yok, LDAC ve yüksek bit değerini seçin yeter.
Ekran görüntüsündeki ayar için Windows ses ayarlarından sesin bit ve Hz değerini en yükseğe çekeceksin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…