Rehber Kulaklıktan basit birkaç yöntemle en iyi ses/oyun performansı nasıl alınır?

Tamam.Tekrar teşekkürler.

Hocam kolay gelsin. Öneriniz üzerine liberty 4 nc aldım fakat laptoptan LDAC nasıl açıcam? A2DP uygulamasını önermişsiniz forumda onu kullandım 1 hafta deneme sürümü bitti şimdi sap gibi kaldım yine lütfen yardımcı olun dediğiniz dosyayı indirdim nereye atacağımı bulamadım A2DP için.

Görmemişim hocam kusura bakmayın.
Eklediğim dosyaları a2DP programının dosya konumuna atacaksın. Program files ya da probram files X86 klasöründedir.

Görmemişim hocam kusura bakmayın.
Eklediğim dosyaları a2DP programının dosya konumuna atacaksın. Program files ya da probram files X86 klasöründedir.
Hocam buldum dediğiniz yere attım üstteki lisans bitti yazmıyor ama bir şeyler dinlerken ses gelmiyor aynı şekilde lisans bittiğinde de böyleydi lütfen yardım edin.

Son düzenleme:
Hocam buldum dediğiniz yere attım üstteki lisans bitti yazmıyor ama bir şeyler dinlerken ses gelmiyor aynı şekilde lisans bittiğinde de böyleydi.

Uygulamayı kaldırıp yeniden kur, sonra açmadan dosyaları değiştir ve tekrar dene. Hâlâ çalışmıyorsa internetten başka bir sürümünü denememiz lazım. Olmazsa bakarız.

Merak ettiğim bir şey var:
Siz 320 Kbps MP3 ile FLAC arasındaki farkı ayırt edebiliyor musunuz?

En son düşük bitrateli MP3'ü FLAC'tan daha iyi bulmam faciası sonrasında daha iyi denilebilecek kulaklıklarla denedim yine aynı sonuç çıktı.

Acaba yanlış codec mi kullanıyorsun? AAC ile değil de LDAC ve lhdc ile falan denemen lazım.
Çözünürlüğü iyi bir kulaklık ile denemen lazım. Bende de en iyi truthear hexa var, bir tık daha iyi geliyor ama çoğu kişi fark etmez bile, biraz da eğitilmiş kulakla fark ediliyor. Daha iyi kulaklıklarla denemek lazım.

Hocam merhaba konuyu hortlatmış olacağım kusura bakmayın. Ben iPhone 13 kullanıyorum o yüzden Poweramp veyahut harici bir EQ uygulaması kullanamıyorum. Zaten tüm müzikleri Spotify'dan dinliyorum. Sizin kullandığınız kulaklık olan Anker Liberty 4 almayı planlıyorum. Poweramp kullanmasam sadece Spotify'daki EQ'ı kullansam büyük bir kayıp yaşar mıyım? Kusura bakmayın biraz uzun oldu .

Son düzenleme:

Önemli değil hocam.
Yani kulaklığın %75 performansını alırsın diyebilirim. Bunlarla hiç uğraşmana gerek yok, bu fiyat bandındaki en iyi 2. model Nothing Ear 2, onu alabilirsin. Frekans tepki eğrisi güzel, genel performansı da Liberty 4 ile çok benzer.

Selamlar. Önceden youtube music kullanırdım ama sonrasında spotify keşfettim.Deezer önermiş arkadaş ama spotfy ile fark bulamadım. Spotfy da Ses kalitesi genel anlamda iyi Yüksek ses isterseniz ayarlar-çal-ses seviye denetimlerine girin. Yüsek sesi seçin ve ses seviyesini normalleştirmeyi kapatın. Bu haldeyken ses seviyenizde yükselmiş olur . Telefonum samsung a54 Kulaklık olarak anker R50İ ve samsung galaxy buds pro kullanırım ağırlıklı olarak. Benim tek şikayetim Spotify da beğendiğim müzikler bir süre sonra kaldırılıyor Bunu nasıl çözebiliriz Ve youtube gibi her müziğide bulamıyoruz onun haricinde memnunum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…