Rehber Kulaklıktan basit birkaç yöntemle en iyi ses/oyun performansı nasıl alınır?

Squiglink ile import edip autoeq yaptiktan sonra indirip kullanabilirsin teknik olarak, ama zaten bunu yapabilecek olsan bu rehbere ihtiyacin olmazdi.

Son düzenleme:
Peace uygulamasında Bluetooth headset 1 ön ayarı var o güzel bass arttırıyor. İndirenler bir denesin derim.

macOS kullanlar gey midir hocam ne kursunlar?

hocam selam, anker soundcore liberty 4 bu gün geldi ve ayarlarınızı yaptım bazı müziklerde ciddi bas çızırtıları müzik bozuldu resmen. varmı bir tavsiyeniz.

Hocam selam, Anker Soundcore Liberty 4 bugün geldi ve ayarlarınızı yaptım bazı müziklerde ciddi bas cızırtıları müzik bozuldu resmen. Var mı bir tavsiyeniz.

Limiter açmamışsındır. Rehberde neden açman gerektiğini ve nasıl yapıldığını belirtiyorum zaten oradan bakarak yap.

@Fatihakgl çözüldü mü hocam?

Son düzenleme:
Forumda özel yasak hocam. Buradan yardım edeyim hangisini yapamadın?
Wavelet dediginiz gibi ayarlamaları yaptım fakat fakat çızırtı oluştu çızırtı mutlak sesi aktif ederek çözüldü fakat kısık ses sevmediğimden devre dışı bıraktım ayarı.
Ardından poweramp indirdim onda ayarlamaları yaptım onda biraz daha iyi oldu fakat çızırtı tamamı ile kesemiyorum. sebebi de muhtemelen orj uygulamaya nazaran daha fazla ekolayzır eklemesi yaptığımız için çızırtı oluşuyor.
Soundcore uygulamasında en iyi ayarlarınız var mı? Hocam o uygulama kulaklıkta daha iyi çalışıyor.

Üçü de aynı seviyede çalışıyor bir farkları yok. Uygulamadaki ekolayzır 8 bantlı ve en fazla 6dB değişikliğe izin verdiğinden yetmiyor. Dediğim limitleyiciyi açmadığından kaynaklanıyor sorun. Ses seviyesi az geliyor ama normalde 110dB idi limitleyici ile en fazla 103'e düşüyor ve o da ortalamanın üstünde bir değer. Eğer bu seviye az geliyorsa alışman lazım çünkü TWS kulaklıklarda 110dB üstünde ses veren bir cihaz daha çıkmadı. Autoeq'nun üstüne yaptığın ekolayzırın resmini atabilir misin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…