Rehber Kulaklıktan basit birkaç yöntemle en iyi ses/oyun performansı nasıl alınır?

iPhone kullanıyorum 2 gün önce Anker q20i aldım. Kendi uygulamasındaki hazır ayarlar var fakat kiminde tizler parlıyor kiminde bass boğuyor vs. En iyi ayarı nasıl yapabilirim?

iPhone kullanıyorum 2 gün önce Anker Q20i aldım. Kendi uygulamasındaki hazır ayarlar var fakat kiminde tizler parlıyor kiminde bass boğuyor vs. en iyi ayarı nasıl yapabilirim?

İnternette frekans tepki eğrisini bulamadım maalesef. Kendin uygulamadaki ekolayzır ile kulak zevkinize göre ayarlama yapabilirsin.
Tizler için 12.8 ve 6.4
Vokal sesler için 3.2 ve biraz 1.6
Midler için 800 ve 400.
Baslar için 100 ve 200 frekanslarını değiştirmelisin.

Q20 ile aynı kulaklık uygulama desteği type c vs geldi. Q20’lerin frekans cevabını ekledim.

Dosya Ekleri

• 4CE47136-434F-48FF-BDCB-B72C026DFE59.png
    117,3 KB · Görüntüleme: 33
Q20 ile aynı kulaklık uygulama desteği Type-C vs geldi. Q20'lerin frekans cevabını ekledim.

O zaman rehberde anlattığım yöntemle Wavelet'ten autoeq kısmına Q20 yazıp yapmayı dene. Soundcore uygulamasındaki ekolayzır ayarlarını kapat, yani Custom EQ kısmından düz bir ekolayzır yap.

O zaman rehberde anlattığım yöntemle Wavelet'ten autoeq kısmına Q20 yazıp yapmayı dene. Soundcore uygulamasındaki ekolayzır ayarlarını kapat, yani Custom EQ kısmından düz bir ekolayzır yap.
Wavelet uygulaması ios’ta düzgün çalışmıyor. Autoeq sitesine girdim orda da pek bir şey anlamadım.

Wavelet uygulaması IOS'ta düzgün çalışmıyor. Autoeq sitesine girdim orada da pek bir şey anlamadım.

iOS kullandığını unutmuşum pardon. Soundcore uygulamasından bu ayarları dene:
100Hz: -4
200Hz: -2
400Hz: +2
800Hz: +1
1.6KHz: +1.5
3.2KHz: +1
6.4KHz: +3
12.8KHz: +3
Bu aşağı yukarı kulaklığın frekans eğrisini düzeltir. Biraz kendine göre ayarlamak için kulak zevkine göre ayarlama yapabilirsin.
Tizler için 12.8 ve 6.4
Vokal sesler için 3.2 ve biraz 1.6
Midler için 800 ve 400.
Baslar için 100 ve 200 frekanslarını değiştirmelisin.

Teşekkür ediyorum gayet iyi oldu. Şu an kulaklıktan zevk almaya başladım. Tizleri +2 yaptım yalnız biraz parlak geldi benim için.

Hocama meraktan bir sorum olacak ben oratory1990'un parametriceq ayarlarını kullanıyorum. Sizce, bu şahsın mı yoksa sizin dediğiniz yöntemi mi kullanmalıyım en iyi performans için.

Hocama meraktan bir sorum olacak ben oratory1990'un parametriceq ayarlarını kullanıyorum. Sizce, bu şahsın mı yoksa sizin dediğiniz yöntemi mi kullanmalıyım en iyi performans için.

İkisi de aşağı yukarı benzer şeyler yapıyorlar, hangisi hoşuna giderse onu kullan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…