Rehber Kulaklıktan basit birkaç yöntemle en iyi ses/oyun performansı nasıl alınır?

Kulaklık kullanmıyor muşum. Gençleştim resmen, bu kadar mı fark eder?

Hocam sizin önereceğiniz müzik platformu var mı? Uzun süredir spotify ile Youtube Music kullanıyorum.

Kulaklık kullanmıyor muşum. Gençleştim resmen, bu kadar mı fark eder?

Hocam sizin önereceğiniz müzik platformu var mı? Uzun süredir Spotify ile YouTube Music kullanıyorum.

Deezer, Apple Music, YT Music ve Spotify denedim. Deezer ve Apple Music diğer ikisine fark atıyor, bence Deezer bir tık daha iyi.

@Lancia Delta S4

Win11 için uygulamaları kuramadım hocam. Yardımcı olabilir misin ? Kulaklığımı seçiyorum ama kurulum devam etmiyor. Close'a basınca da kapanıyor. Peace'yi kurmaya çalıştım Equlizer'in üzerine yazman lazım diye bir uyarı çıktı.

Configrator.exe sadece yapılan ekolayzırın hangi cihazlarda çalıştırılacagını belirlemeye yarıyor. Equalizerapo'yu sadece kurup arayüzü kötü olduğu için equalizerapo altyapısına ihtiyaç duyan Peace'yi kullanacaksın. Şu anda peace açılmıyor mu?

Peace açılıyor hocam. Sadece onu kullanacaksam tamamdır o zaman.

Ama pronun kurulumunu izlemiştim. Çalışacak programı seçip OK a basınca pc reboot oluyordu. Bende OK a basınca görseldeki uyarı çıkıyor reset atma gereği de duymuyor. Kullanacağım cihazın seçildiğinden emin olamadım

Ayar yaptıktan sonra seste değişim oluyorsa doğru cihazdadır . Bilgisayarı yeniden başlat bende başlatın diye uyarı veriyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…