Kulakta duyma sorunu var

Otomaber

Hectopat
Makaleler
12
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: İ5-1240P - RAM: 16 GB - Ekran Kartı: İrıs Xe Graphics - Depolama: 512 GB SSD
Meslek
Serbest Çalışan
Belli bir süredir aktif olarak kulak içi Bluetooth kulaklık kullanıyorum ve yüksek sesli müzikler dinliyorum, özellikle bass boosted'da açarak dinliyorum ve muhtemelen bu yüzden son zamanlarda kulağım ağır işitiyor, karşılıklı konuşmalarda karşıdakilerin konuştuklarının yarısını falan ancak duyabiliyorum, ortalama ses seviyesinde televizyon izleyemiyorum. Biraz da kulak çınlaması var lakin ağrı yok. Dolgunluk yani basınç hissiyatı yok denecek kadar az. Ama ciddi oranda sesleri az duyuyorum. Acaba kulak zarı zarar görmüş olabilir mi? Ama öyle olsaydı, ağrı olur diye düşünüyorum. Sizce geçici midir? 2-3 gündür devam ediyor. Kulaklık kullanmayı bıraktım. Doktora gitmeye kötü bir şey söyleyebilir diye çekiniyorum. Sizin başınıza daha önce böyle bir durum geldiyse ne yaptınız? Önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kım ne derse desin kimseyi dinlemeyin doktora gidin ciddi sorununuz var anladığım kadarıyla.
Kötü bir şey söyler diye çekiniyorum. Birkaç gün daha bekleyeceğim geçmezse mecbur gideceğim. Bu mesajı okuyan varsa kulaklıkligi yüksek seste kullanmayın. Kullandım sonucunu bizzat gördüm.

Kötü bir şey söyler diye çekiniyorum. Birkaç gün daha bekleyeceğim geçmezse mecbur gideceğim. Bu mesajı okuyan varsa kulaklıkligi yüksek seste kullanmayın. Kullandım sonucunu bizzat gördüm.

İyisi kötüsü yok hocam durum kötü sizde farkındasınız karşıda konuşulanların yarısını duyuyorum diyorsunuz.

Bende çok sesli dinlemeyi severim işitme kaybı değil de kulakta çınlama kalıyor bende birkaç gün. Geçer bence kısa sürede o kadar zarar verebileceğinizi düşünmüyorum vücut bu kadar kırılgan bir şey değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı