moriste Hectopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 139 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #1 Selamlar, kulağımda 2 gündür bu sekilde bir şişlik var. Acaba bu nedir? Hangi kremi önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2021
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 1 Mayıs 2021 #2 moriste dedi: Selamlar, kulağımda 2 gündür bu sekilde bir şişlik var. Acaba bu nedir? Hangi kremi önerirsiniz? Eki Görüntüle 1001946 Genişletmek için tıkla... Doktor kremi oneririm
moriste dedi: Selamlar, kulağımda 2 gündür bu sekilde bir şişlik var. Acaba bu nedir? Hangi kremi önerirsiniz? Eki Görüntüle 1001946 Genişletmek için tıkla... Doktor kremi oneririm
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 1 Mayıs 2021 #3 moriste dedi: Selamlar, kulağımda 2 gündür bu sekilde bir şişlik var. Acaba bu nedir? Hangi kremi önerirsiniz? Eki Görüntüle 1001946 Genişletmek için tıkla... Abse olmuş olabilir. Sürekli temiz tutmayı öneririm olmadı bir doktora gösterin.
moriste dedi: Selamlar, kulağımda 2 gündür bu sekilde bir şişlik var. Acaba bu nedir? Hangi kremi önerirsiniz? Eki Görüntüle 1001946 Genişletmek için tıkla... Abse olmuş olabilir. Sürekli temiz tutmayı öneririm olmadı bir doktora gösterin.
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.385 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #4 Hastalığa çare forumlarda aranmaz. Üfürükçü hocalar gibi önerilerde mi bulunsun insanlar? Doktora başvur.
Hastalığa çare forumlarda aranmaz. Üfürükçü hocalar gibi önerilerde mi bulunsun insanlar? Doktora başvur.
Mert_ KOÇAK Decapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 487 Yer Ankara/Sincan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kendisi daha genç 1 Mayıs 2021 #5 Geçmiş olsun. Doktora gitmelisin bence. Bana enfeksiyon gibi geldi.
moriste Hectopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 139 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #6 Mert_ KOÇAK dedi: Geçmiş olsun. Doktora gitmelisin bence. Bana enfeksiyon gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Sağ olun gidicem. midgardian dedi: Hastalığa çare forumlarda aranmaz. Üfürükçü hocalar gibi önerilerde mi bulunsun insanlar? Doktora başvur. Genişletmek için tıkla... Doktora gitmeye çekiniyorum vakalar fazla olduğu için mecburen gidicem vakaların fazla olması beni fazla etkilemiyor ama ebeveynlerim de corona olur diye korkmuyorum değil açıkçası.
Mert_ KOÇAK dedi: Geçmiş olsun. Doktora gitmelisin bence. Bana enfeksiyon gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Sağ olun gidicem. midgardian dedi: Hastalığa çare forumlarda aranmaz. Üfürükçü hocalar gibi önerilerde mi bulunsun insanlar? Doktora başvur. Genişletmek için tıkla... Doktora gitmeye çekiniyorum vakalar fazla olduğu için mecburen gidicem vakaların fazla olması beni fazla etkilemiyor ama ebeveynlerim de corona olur diye korkmuyorum değil açıkçası.
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.385 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #7 Bu konuda haklısın ama burada söylenecek şeyin durumunu daha kötü hale getirme ihtimali var.